[]

moldovalı genç bir çocuk için kalacak yer

selam arkadaşlar. bundan bir süre önce marketin siparişlerini getiren çocukla muhabbet etmeye başladık. bi akşam gelebilir miyiz falan dedi, çağırdım oturduk içtik sıçtık. aradan 1 hafta kadar geçti, çocuk bana ben dışarda kalıyorum şu anda, sende bi duş alaiblir miyim dedi. al dedim, sonra da hava da kötü olduğundan bırakamadım sokağa. gel gelelim ki sadece yalnız yaşayabilen bi insanım, bu misafirliğin bir yerde son bulması gerekiyor. salı günü de annem bana geleceğinden çocuğu bugün yarın çıkarmam lazım. gel gör ki sıkıntıya giriyorum, bırakmak istemiyorum delircem. dışarda nasıl yatcaksın yer ayarla diyorum ayarlayamıyor, market işinden de ayrıldı 5 kuruş parası yok. napıcam ben ya?

hiç ümidim yok ama varsa bi odanız geçici olarak verin kalsın çocuğa. çocuk moldovalı 23 yaşında, çok dürüst temiz, cidden ahlaklı bi çocuk. ev işlerini falan yapıyor, ben istemiyorum ama benim işlerimi bile yapmak istiyor. anladınız işte cidden iyi çocuk.

ya da bana akıl verin. :/

lokasyon: istanbul, halkalı tarafları.

 
moldovaya gitsin


  • iyidereikizdereispiryolununovitdagimevki  (24.04.15 16:28:24) 
şimdi onu da yazıcam bana gerizekalı diceksiniz. gidebilsin diye para verdim, dayısına gönderdi o ayarlicakmış bişeyler, yalan oldu. az da para değil hani. ama kötü niyetinden değil salaklığından. bu hikayedeki salak ben de olabilirim bilmiyorum. ama böleyim lan ben napiyim.


  • camino real  (24.04.15 16:33:01) 
cocuk dedin de. senin cinsiyet kadın mı? yaşın kaç?


  • iyidereikizdereispiryolununovitdagimevki  (24.04.15 16:39:25) 
ben erkek 30. çocuk da erkek 23.


  • camino real  (24.04.15 16:43:57) 
moldovalı erzurumda evsiz kalcak değil istanbuldur muhtemelen.
sal gitsin kanka ama acıdım da. kalsın yanında nolacak bir müddet bak. sana dil öğretir belki.

  • iyidereikizdereispiryolununovitdagimevki  (24.04.15 16:47:18) 
kalsın kalmasına da annem gelicek salı günü. zaten ayrılmak zorunda.


  • camino real  (24.04.15 16:48:04) 
dert etme hocam. kalkip istanbul'a kimsesiz, hesapsiz kitapsiz geldiyse. senin kadar takmiyordur. sen de takma. basinin caresine bakacak.


  • mayeskuel  (24.04.15 17:20:04) 
Suriyeli taklidi yapsın. Devlet her türlü bakar.


  • corneillus  (24.04.15 17:55:27) 
yorumlar için teşekkürler.


  • camino real  (24.04.15 18:59:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.