[]

eski sevgilim ayrılığı kabullenemiyor galiba

biz 3 ay önce ayrıldık, kız arkadaşımın hoşuma gitmeyen davranışları yüzünden ayrılmaya karar verdim.
neyse sonra yine şans vereyim dedim birkaç kere. birkaç kez görüştük, ama konu dönüp dolaşıp ayrılık sebeplerine gidiyor. bir türlü ısınamadım tekrar.
hayatımda yeni biri de yok, yalnız kalmayı tercih ediyorum o derece.

neyse, eski kız arkadaşım adına da çok üzülüyorum. geceleri ağladığını falan söylüyor.
"sonra hayatıma biri girerse, seni söylemek zorunda kalacağım" diyor.

bense kendimi sanki onun hayatını mahvetmiş gibi hissediyorum. suçlu hissediyorum.

ne yapacağımı bilmiyorum. onunla tamamen iletişimimi kesmek istiyorum ama ona bunu nasıl diyeyim?

 
en asil duyguların insanı ol ve yapılması gereken şerefli eyleöi yaparak evlen onunla!


  • efrasiyab87  (24.04.15 15:16:21) 
Senin de hatan var ''birkaç kez şans vereyim'' filan kısmı oldukça uzuyor bir şekilde, karşıdakinin kabullenmesi için bıçak gibi kesmek bazen en iyisi oluyor. Kesin ve net bir şekilde ''hiçbir şekilde birlikte olamayız artık'' diyeceksin ki ümit beslemesin, üzülecek herkes üzülüyor ama ümit beslemesine sebebiyet vermen daha büyük vicdan azabı sebebi o yüzden net bir şekilde söyle.


  • neferkitty  (24.04.15 15:19:48) 
Ayrılıklar uzadıkça saçmalıyor. Net/kesin sonuç için yine kesin kararlar şart. Senin durumunda artık olan olmuş, yapabileceğin tek şey bundan sonra kesin kararını uygulamak.


  • osurdum  (24.04.15 15:22:30) 
Duygu sömürüsüne kanma güzel kardeşim.


  • arnold schwarzeneger  (24.04.15 15:24:42) 
Onunla iletişimi kesmediğin her dakika onun için işleri daha da zora sokacak. Hiç uzatmadan hayatından tamamen çık, direkt söyle, dümdüz, bitti, artık ben yokum de. Madem o bırakamıyor seni sen onu bırakacaksın.


  • elikası  (24.04.15 15:25:59) 
www.youtube.com

aklıma bu coupling'den bu sahne geldi.
  • kuzey li  (24.04.15 15:27:48) 
ulan şöyle bir sevgilim hiç bi zaman olmadı. gelçi bi kez orta okula giderken okulun en çirkin kızı musallat olmuştu ama o durumda böyle değil ki arkadas. kıymetini bil. seni seveni sende sev.


  • 2006  (24.04.15 22:27:45) 
hatun kisisiyim. boyle diyen bir kizdan hemen uzaklas. duygu somurusu yaparak veya zayif davranarak kendini kucuk dusuruyor. yanlis bir karar vericeksin boyle devam ederse. net olup bicak gibi kesmen lazim. sagliksiz buluyorum ben.


  • my pink  (18.05.15 11:26:50) 
ne için suöluluk hissediyorsun?

herkes kendi hayatının sorumluluğunu alır. NE için ona acıyorsun?
Bunu bilirsen ona göre davranabilirsin.
  • aithra  (18.05.15 11:42:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.