[]

pucca denen hatun ne ayak lan

hakkaten merak ediyorum
ne yapmış ne etmiş de bu kadar takipçisi var, kitaplar yazıyor falan filan.
parasında pulunda gözüm yok, daha çok yazsın, kitabı alacak daha çok salak bulsun daha çok kazansın ama nedir yani olayı


 
kendisinin kitabını alıp okuyan bireyler daha interneti keşfetmeden onun blogu vardı, öpüşmek falan gibi inanılmaz şaşırtıcı şeylerden bahsedince fazla sayıda takipçisi oldu. hepsi bu kadar.


  • freya  (24.04.15 14:59:34) 
vay be öpüşüyor muymuş? çok enteresan.
sevişiyordur da kesin şimdi. vay beee

  • teritori  (24.04.15 15:00:52) 
türk kezolarının tanrıçası hocam.


  • the crow  (24.04.15 15:03:18) 
seks içerikli konuştu ve içerik üretti. kadın olunca, biraz da gizem faktörü girdi işin içine. sonrasında allah yürü ya kulum dedi.


  • ytse jam  (24.04.15 15:13:04) 
(bkz: #50802638)


  • gece lampulu  (24.04.15 15:31:33) 
he yav he he
zaten öyle öpüşmek sevişmek yazınca herkesin kitabı binlerce satıyo.
güldürmeyin.
her şeyi basit indirgeyip küçümsemek ata sporu nasıl olsa.
(bayılmam pucca ya da böyle ergen kafasıyla gelip "aaabi öpüşme sevişme yazınca uçtu tabi hatun" demek de komik)
öyle olsaydı burda da var sevişme, öpüşme yazanlar sözlükte de var hem de pucca dan da eskiler de var.
  • rentts  (24.04.15 16:32:12) 
Ben bi kere blogunu okuyayım demiştim valla 5 dakikada kapattım sanırım evli/sevgilisi olan bir erkekle mi ne buluşuyordu böyle ballandıra ballandıra anlatarak YANLIŞ HATIRLIYOR OLABİLİRİM çok zaman oldu ama saçma bi ilişkiyi muhteşemmiş gibi anlatıyordu bana da baygınlık gelip kapatmıştım.


  • neferkitty  (24.04.15 16:33:44) 
basite indirgenebilecek bir karekter, onu bu noktaya taşıyan ilk olması oldu. blog twitter vs bunların tam yükseliş zamanına denk geldi. ceri levis de öyle ünlülere salça oluyordu twitter'da komikti o zamanlar yani komik geliyordu elbette yetenekleri vardır ama bulundukları noktaları kesinlikle hak etmiyorlar. hatun sanki bana atomu parçalamışta kalkıp küçümsemeyin diyorsun. otalama iq seviyesinde biri kalitesini fark eder zaten.


  • kapti  (24.04.15 16:40:56) 
kutlu doğum haftasını fetullah'ın doğum günü zanneden bir yarım akıllı. siktir et.


  • animalman  (24.04.15 16:54:02) 
2011'de eskaza blogu oldugunu öğrendim. Sonra da "Olayı neymiş ki" diye okumaya başladım. Birkaç saat dayandım. Okudukça gittikçe artan bir sinirden beynimden birtakım damarlardan çıtlama sesleri gelmeye başlayınca bıraktım.

Öpüşmesi, sevişmesi ve bunu dillendirmesini umursamıyorum. Bu yüzden popüler olmasını da. Hatta bu konuları normalleştirip konuşulmasını sağladığı için kendine müteşekkir bile sayılırım. Sayesinde artık daha çok kadın çekinmeden bu konuları konuşabiliyor.

Ama bunu söyleyebilen ve konuşabilen birçok kadın varken, böyle dünya iğrenci kişilikli bir insana prim verilmesini anlamıyorum. Örneğin, sözlükte motorkafa vardı zamanında. neayipseylerbunlar diye bir blogu da vardı. Ve bu kadından çok şey öğrendim, eğiticiydi; üstüne çok temiz kalpli bir kadındı da. Eğlenceliydi, motoruyla gezer, gezdiklerini anlatırdı. Çok olgundu. Bir nedenle gitti buralardan. Maksat seks konuşmaksa, alasını konuşuyordu. Ama içinde entrika, aldatma, Aşk-ı Memnu'sal saçmasapan ögeler yoktu. Pucca kadar ünlü olamadı.

Pucca'nın hayatındaki tek hedefi insanları kullanmak. Zaten hayatında anladığı tek bir alan var, o da ilişkileri. Oradaki hedefi de yoğun Makyavelist bir yaklaşımla herkesi kendine aşık etmek. Teşhisi ben koyamam ama sorsan "Sosyopatlık derecesinde vicdansız, suçluluk duygusundan uzak ve saldırgan" derim. Bir de "Ben değilim ki, her kadın böyle" diye kendini bir savunması var ki, gidip boynunu kırasım geliyor "Kendi pisliğine bizi alet etme" diye.

Aşk-ı Memnu, Survivor, Fatmagül, herkesin birbirine çemkirdiği jürili programlar veya buna benzer yapımlar neden izleniyorsa, Pucca da o yüzden okunuyor. Barış içindeki şeylerden zevk almıyoruz, toplumumuz gücünü savaşmaktan ve yorulmaktan alıyor. Barış içinde ve özgür olmayı sevmeyen bir kültürümüz var. Pucca da bunun bir alt kültürü sadece.
  • aychovsky  (24.04.15 17:09:13 ~ 17:55:34) 
fi vaktiydi, blog'una bakmıştım. sevgilisinin birinin lakabı "siğil"di. ne bekleyeceksin ki...


  • e haliyle  (24.04.15 17:20:39) 
ha bu arada her yazdığı şeyin doğru olduğunu düşünmek?
hatun kıçından uyduruyo yazdığı şeylerin çoğunu...

  • rentts  (24.04.15 17:32:41) 
blog yazıyordu seneler önce, içini oraya döküyordu. çok eğlenceli yazdığı için ki oralar blog yazmak modaydı, birçok kişi takip etti. sonra friendfeed, twitter falan derken sosyal medya'nın da şaha kalkmasıyla ajans majans açtı maçtı, bir yerlerde çalıştı sonra da sosyal emdyadan takipçisi çok olan birkaç kişinin bloglarından kitap yaptılar. böyle böyle yürüdü hatun.
hala eğlenceli bulurum, bazen okurum vs.

bir de, kendi fotosunu yayınlamadığı için gizemli bulunuyordu ama sonradan imza günleri sebebiyle yüzünü gösterdi.
  • aithra  (06.05.15 15:36:39) 
bana göre çok vasat birisi. fenomen olmak bilmem kaç kitap bastırmak falan boş geliyor. yani en azından pucca gibi basit cümlelerin insanları benim nazarımda herhangi bi anlam ifade etmiyor, şurada soruya net cevap veren insan daha yüksek seviyede.

d&r de çok satanlarda gördüm kitabı da pucca kimmiş ya oldum kitabı aldım rastgele bi sayfayı okudum okuduğum 1 dk falan. o 1 dakkaya acıdım. :(
  • indescribable  (06.05.15 15:45:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.