[]

iş başvurusunda

2 sene tecilim var diye yazıyorum dimi? söylemiyorum ağustos'ta gideceğimi. bu bim şok starbucks'a falan.




 
işe giriş evraklarında tecil belgesi var. yalan söyleme boşu boşuna.


  • benaslinda  (24.04.15 11:44:50) 
aynen, şubeden durum belgesi istiyor işyerleri, çakma bir yüksek lisans ayarlayabilirsiniz belki ama onun da dönemleri geçti sanırım


  • bcdhms  (24.04.15 13:13:21) 
ilk kriterin askerlik oldugu bi ulkede bunu yapamazsin baskan.


  • baldur2  (24.04.15 14:30:44) 
kardeşim elektrik- elektronik mühendisisin. bence bim şu bu flndan ziyade mesleğinle alakalı bir yere girmeyi dene. eğer esas sorun evde boş boş durmamaksa az kazan ama mesleğinle alakalı yerlerde çalış. yaşın genç bi ünvanın var. iş bulmak için şöyle bi alternatif deneyebilirsin.

1- elektrik projesi çizen bürolara git. ahmet mehmeh mühendis beyle görüşmek istiyordum de. açık açık söyle derdini. de işte 3 ay sonra askere gidecem ancak bu zamanı değerlendirmek istiyorum. boş durmak istemiyorum. çabuk kavrayan ve çalışma azmi isteği olan bir yapım vardır. mesleğimle alakalı birşeyler öğrenmek ve az da olsa aileme katkıda bulunmak istiyorum de. en kötü ozalitçiden proje taşırsın bir iki program görürsün hesap kitaplarda yardımcı olursun fln fln. 30 büroya gitsen 3 tanesi olumlu dönse kardır.
2- yapı denetim firmalarıyla görüşebilirsin. proje kontrol için şantiyelerde dolaşabilirim, yerinde imalat görmek istiyorum fln diye de onlara söyleyebilirsin. bu daha düşük ihtimal yani büyük ihtimalle senin diplomanı kullanmak istiyeceklerdir. ilk seçenek daha mantıklı gibi
3- büyük şantiyelerde elektrik tesisat işlerine bakan mühendisler vardır. yani kontrol mühendisi olarak çalışırlar. eğer bulunduğun yerde böyle büyük şantiyeler varsa git elektrik mühendisi ile görüşmek istiyorum ya da şantiye şefi ile görüşmek istiyorum böyle böyle kendimi geliştirmek istiyorum. imalatı projeden ziyade yerinde görmek istiyorum azimliyim şöyle böyle de bir de orda dene şansını.
walla inşaat mühendisi olduğum için kafam hep şantiyelerden yana tavsiyelere çalıştı :D illaha elektronikle alakalı da birşeyler bulunabilir ancak sektöre yabancıyım ve uygulama işi sanki daha kolay bulunur gibi geldi bana. özellikle 2-3 aylık bir süre için.
  • sutu seven kamyoncu  (24.04.15 14:55:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.