[]

iphone uygulama bağımlısı oldum

periscope diye bir uygulama indirdim .Çok zamanımı çalıyor mal mal yayınlarda yapıyorm .Gün de en az 3 4 saatimi yiyor.Siliyorm sonra sıkılıp tekrar yüklüyorum.Nasıl kurtulurum ?




 
guzel bi uygulamaya benziyor. galiba ben de indircem.
ayrica co-founder abiler cok tatlilarmis ^^;
www.periscope.tv
  • heygidim  (24.04.15 11:40:33) 
periscope twitter'ın satın aldığı yeni bir uygulama ve çok popüler şu dönemde. bir çok insanda seninki gibi şeyler var.
ama hevesin geçer dert etme.

  • teritori  (24.04.15 11:48:44) 
@teritori iphonda indirmesi yasak olan programları gösteren bişi var mı ?


  • cenkist  (24.04.15 11:54:28) 
Indirmesi yasak olan Şeyler jailbreak ile indirilirZ


  • telet abi  (24.04.15 12:07:25) 
kendime indirmeyi yasaklamak istiyorum.Onu sordum yanlıs anladın


  • cenkist  (24.04.15 12:29:37) 
evet var. evrensel bir uygulama ve adına irade deniyor.

onun dışında pek yapılabilecek bir şey yok gibi geliyor bana.
  • teritori  (24.04.15 14:27:20) 
bence onun yerini nispeten daha yararlı uygulamalarla doldur. böylece aynı zamanda bir şeyler öğren ya da kendini geliştir.

Tavsiye: İstanbul'da yaşıyorsan İzci, o tarz bir uygulama. izciapp.com
  • kampaspe  (24.04.15 14:44:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.