[]

Şehirlerarası Bisiklet Yolculuğu

Merhabalar, ağabeyimle bu yaz Edirne'den yola çıkıp Ege'yi gezmeyi planlıyoruz bisikletlerle. Fakat şu an bir bisikletim bile yok. Ve yanıma neleri almam gerekir bilmiyorum hiç. Bu konuda sağlam bir bilgilendirmeye ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz?




 
benim dayı oğlu zamanında yapmıştı, tek hatırladığım köpeklere azami dikkat.


  • naturelist  (24.04.15 11:34:52) 
Ben de yaptim. Fener, kask, dizlik vs. Gibi standarr seyler alin. Bir de iç lastik lazim olabilir, pompa ve de


  • cemlemikonusuyorsun  (24.04.15 11:38:59) 
Sözlükten @mahsul mahal nickli kullanıcıya danışın bence. Kendisi son derece bilgili biri. Specialized markasının türkiye'deki yetkili bayisinde çalışıyor zaten. Yeterince yardımcı olur.


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (24.04.15 11:56:06) 
Bisikletforum sitesinde konuyla ilgili baslik ac yeterince yardimci olurlar.

Ben istanbuldan canakkaleye gitmistim ama ne kaskim vardi ne tamir takimim ne yama ne yedek ic lastik. O yuzden tavsiye vermesem daha iyi :)
  • halitkin  (24.04.15 12:00:38) 
@bir fincan kahve e film izlemek yönlendirme ve görüşlerin için teşekkür ederim.

@rahip janick mesai başladı, idmandan yeni geldim. Soluklanayım yardımcı olmaya çalışırım. Ön Bilgi olarak nerede oturuyoruz?
  • mahsus mahal  (24.04.15 12:12:43) 
@mahsus mahal hocam Kocaeli'de yaşıyorum okul dolayısıyla fakat, haziranda bitmiş ve tekirdağ'a dönmüş olacağım. Tekirdağ'dayım yani.


  • rahip janick  (24.04.15 12:16:29) 
eksisozluk.com

bisikletturlari.blogspot.com.tr

bunlar sanırım yardımcı olur.
  • safepassage  (24.04.15 13:57:16 ~ 13:58:05) 
Voltaren'i unutmayın


  • hadi insallah ya  (24.04.15 15:42:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.