[]

Makyöz Tavsiyesi

Etiler-Bebek civarında gerçekleşecek bir nişanım var. Bu bölgelere yakın bir yerlerde çalışan ya da buralara gelebilecek, doğru düzgün markaları kullanan, bana güzel bi porselenimsi makyaj yapacak makyöz tavsiyeleriniz var mıdır?

Bi de bu işlerin oluru nedir; makyaj yaptırmak kaç liradan başlar, kaça kadar çıkar, değişkenleri nelerdir? Hiçbi tecrübem yok bu işlerde. Bi yardım etsenize :)


 
www.evrimmemili.com

makyaj olayında üstüne tanımıyorum bu hatunun. instagram hesabından (instagram.com) inceleyebilirsin işlerini.

kendisi ankarada ama iletişime geçersen istanbul için de iyi bir yerler önerebileceğini düşünüyorum.

evrim kendi stüdyosunda 500 liraya yapıyodu en son yazın konuştuğumuzda. dışarda, şehir dışında falan daha fazla oluyor tabi rakam.
  • bol kepce  (24.04.15 09:40:51 ~ 09:41:52) 
bana 1000 lira demişlerdi kına+düğün için. ben de makyözü mü alıyorum demiştim oha. en güzeli kuaförlerin kampanyaları oluyo, düğün paketi zart paketi zurt paketi diye. o şekil saç baş makyaj ağda manikür pedikür 375'e yaptırmıştım. ya da kuaföre gideceksin, hiç nişanım var demeden arkadaşın düğününe gitcem diye makyaj yaptıracaksın.

önceden gidip bi prova da yaptır ama :)
  • la noix  (24.04.15 09:46:00) 
o civarlarda mac veya artdeco mağazası varsa gözünüz kapalı gidebilirsiniz, her ikisinin de makyözleri iy iş çıkarıyorlar. fiyatları net bilmiyorum, geçen seneden beri makyaj yaptırmadım. ama mac'in fiyatına hem prova dahil hem de ödediğiniz ücret tutarında makyaj malzemesi hediye ediyorlardı.


  • in pyjamas  (24.04.15 09:51:35) 
ben 2 yıl önce saç ve makyajı 700 tl ye yaptırmıştım. maçka tarafında eve gelmişlerdi. set makyözü ve kuaförü 2 kişilik bir ekip. gülben erhen'in reklam setinin arasında gelip 2 saat sürmeden olayı bitirip gitmişlerdi ve çok memnun kalmıştım.


  • saklisecilmemis  (24.04.15 10:49:27) 
Of of of :D @yesilimtrak, gerçekten ben de vazgeçicem az kaldı :D

Mac'i B planı olarak cepte tutuyorum öyleyse ama bu sefer nasıl olacak Mac'te makyajdan çıkıp başka bir yere kuaföre mi gideceğim? Önce kuaför sonra makyaj mı yapacağım? Vay arkadaş.
  • pandispanya  (24.04.15 11:25:28) 
önce makyaj sonra kuaför yapılır yoksa makyaj sırasında saçın bozulur


  • la noix  (24.04.15 11:41:03) 
daha güzelini söyleyim o zaman. önce kuaför, orada saçların basic şekil vermesi yapılır, saçlarda bigudilerle mac'e gidilir. makyajdan sonra kuaföre geri dönülüp saç tamamlanır. yani eğer alengirli bir topuz yaptıracaksanız ve kuaförünüz yaptığı saçın 1500 desibellik davullu halayda zıplarken bile dağılmamasını istiyorsa böyle oluyor sıralama.

daha pratik kuaförler la noix'nın dediği gibi yapıyor. saçınızın nasıl yapılacağını önce kuaförünüzle konuşun, ona göre bir eylem planı yaparsınız zaten.
  • in pyjamas  (24.04.15 12:25:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.