[]

bu resim neden etkiler?

ekteki resim beni mutlu ediyor, inanilmaz huzur veriyor. bunun nedeni ne olabilir?




 
Çünki adam gülümsüyor


  • ermanen  (08.07.07 13:56:34) 
içten bir gülüş ve esnemek bulaşıcıdır.


  • cagkan  (08.07.07 14:14:02) 
Yukarda bi şey görmüş ve 'hımm, sen olduğunu biliyordum' ya da 'Evet, evet, tam düşündüğüm gibi ', ' Heh he beni kekleyemedin' tadında bakmış. Haylaz, şirin bir bilge fotosu gibi. Çağkan'a katılıyorum, çok içten, o önemli galiba.


  • pyro clustic flow  (08.07.07 14:19:35) 
arka planın renginden dolayı bence.
o renge adam olmadan bakın yine huzurlanırsınız. adamın gülümsemesi ve tenini renginin yarattığı uyum da ayrı bi hava katmış.

  • nesilsiz  (08.07.07 22:43:56) 
evet. arkaplan rengi olan cyan bir faktör. arkaplan ile öndeki siyahbeyaz fotoğraf arasındaki geçişin yumuşaklığı ve elbette aslen fotoğrafın siyah beyaz olması da bir faktör. gerçi adamın sephia gibi bir rengi olsaydı bence daha da etkili olurdu. keza arkaplan da biraz daha yeşile çalsaydı... gerçi o taktirde bu netlik ve kentlilik de olmayabilirdi.

ayrıca elbette daha önce de söylendiği gibi konu nesnesi olan kişinin gülümsüyor olması ve gayet modern, batılı ama özdeşleşme olanağı olan bir afroamerikalı olması da bu huzur faktörünü besliyor. yani muhtemelen bu adam iyi bir adam ve bir dolu toplumsal soruna rağmen, homi bhabha'nın siyah-beyaz arasındaki ara alan (gap) dediği yerde bulunan ve fakat az da olsa mutlu olabilmiş ve fakat iğrençleşmemiş, misal uyuşturucu mafyasıyla da alakası yok.

daha bi dolu yazılır ama burası yeri mi emin değilim.
  • el fikir  (09.07.07 01:17:47) 
$ahsen kil etti beni. etrafimda mutlu insan gormek rahatsiz ediyor bu aralar beni.
sizinki ki$isel bi olay sanirim.

  • gxix  (09.07.07 09:33:01) 
cevaplar icin tesekkur ederim. bir seyler sekillendi.


  • turkish tekila  (09.07.07 10:48:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.