[]

dinlemelik tartışma programı

yatmadan önce kulaklığımı takıp bi tartışma/sohbet programını dinliyorum. ilber ortaylı'nın konuk olduğu programlar ve enver aysever'in sunduğu "aykırı sorular" gayet iyi gidiyordu mesela. sizin önereceğiniz bu tarz programlar varsa youtube linki atar mısınız?




 
(bkz: ne diyoruz ne anlıyoruz) yutubda bölümleri var


  • freebird5406_2  (24.04.15 02:40:17) 
temkin durağı - ali bulaç, ahmet turan alkan

ciddi ciddi tavsiye ederim
  • mistreated  (24.04.15 03:19:07) 
Youtubedan aç dinle "gönül tekin"in konuk olduğu programları


  • mademoiselle jeilempti  (24.04.15 10:08:16) 
valla ben bu ahmet çakar'ın futbol programı var youtube'dan onu dinliyorum..bilgisayarı da 20dk'ya kapanmaya kuruyorum..melekler gibi uyuyorum..bir grup insan ancak bu kadar güzel saçmalayabilir..kafa bomboş oluyor..her gece simsiyah rüyalar görüyorum..

not : normalde en az 3 saate uyurum
  • dedim dedim de kime dedim  (24.04.15 10:23:21) 
ben bunu defalarca sordum ama anladigim kadariyla, tarihin arka odasi disinda düzenli olarak kaliteli program yok. onun disinda celal sengör, ilber ortayli, gönül tekin, muazzez ilmiye cig gibi bir kac insanin konuk oldugu programlar disinda seyredilecek program yok pek.

ama gercekten su tarihin arka odasi cok basarili ve kaliteli.
  • kurnaz  (24.04.15 11:05:06) 
Tartisma degil ama teknolojiye ilginiz varsa teknoseyirin haftalik gundem degerlendirmeleri harika oluyor. Levent pekcan sagolsun adamin uslubu harika kendini dinletiyor.


  • halitkin  (24.04.15 12:19:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.