[]

Taşınabilir sabit disk tamiri.

arkadaşınkini büyük bir başarıyla düşürdüm, çalışıyor fakat içinden düzenli bir tıkırtı duyuluyor ve bilgisayar da görmüyor aleti.
kaça tamir ederler ve nerede tamir ettirebilirim bunu? istanbul/anadolu yakasındayım.
yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.


 
eğer her hangi bi yere tamir ettirmek istiyosan kadıköy yazıcıoğlu işhanına uğrayabilirsin,iyi bi yer olsun diyosan cihazın servisine götür derim.


  • toshiro  (01.09.09 20:52:43) 
sozlukte kruva san var, ona da bi sor.


  • bryan fury  (01.09.09 21:04:00) 
o tıkırtı hayra alamet değil. kafa atıyor sanırım. tamir edileceğine ihtimal vermiyorum. içindeki verileri kurtarmak ise çok pahalıya patlar. servise göndersen ya yenisini yollarlar ya da kullanıcı hatası deyip bozuk halde geri verirler..


  • sutlu nescafe  (01.09.09 21:53:30) 
Eğer garantisi devam ediyorsa ve içindeki bilgiler çok önemli değilse aldığınız yere teslim edin ve akşam çalışıyordu sabah pc yi açtım çalışmadı diyin. Çok büyük bir ihtimalle değiştireceklerdir...


  • selimse  (01.09.09 21:55:16) 
garantisi yok bu arada. şapa oturdum gibi gözüküyor.
çok teşekkürler cevaplar için.

  • noryth aquanum  (01.09.09 22:19:52) 
Yeni alırsan daha ucuza gelir.

Bu arada Türkiyedeki bu arkadaştan alınan emanet bir şeyi adam gibi geri veremeyen zihniyeti de kınıyorum.
  • pichoscosama2  (01.09.09 23:11:49) 
ugandalı atalar demiş ki: kazara eşya düşürene hede höde etme, depçüğü yemen yakındır.
selam ederim, cevap verenlere sevgiler.

  • noryth aquanum  (01.09.09 23:23:22) 
İsveççe bir atasözü. "iyi vicdan, en iyi baş yastığıdır."


  • pichoscosama2  (01.09.09 23:54:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.