[]

İstanbullular ne giyiyorsunuz?

normalde pek üşüyen bir insan değilim ama galiba bünyem bu havayı reddediyor bugün dondum Ankara'da
Haftasonu istanbul'da olacam ne alemde oralar?



 
çok soğuk olmayacak ama bi triko falan yanına almalısın yada en azından bi hırka üstüne mont giyinilecek cinsten..


  • total paranoia  (24.04.15 01:28:58) 
hafta sonu gündüz sıcak olacak, akşama soğuyacak. bugün ısınmaya başladı marmara.


  • devilred  (24.04.15 01:34:38) 
Ben hala kislik montumu giyiyorum cunku donuyorum cunku kansizlik var ilaca da hala baslamadim

Ama hafta sonu iyi gosteriyor havayi, kat kat giyinip cikarilabilir seyler giymek en iyisi bence
  • yuzır  (24.04.15 01:40:17 ~ 01:40:51) 
tişört, üstüne polar. bere takıyorum saçımın saçma şekli yüzünden. o epey koruyor.


  • kargn  (24.04.15 01:58:01) 
Bu iki gun soguktu ama yarindan itibaren hava guzellesecekmis. Icine yarim kollu tisort uzerine ceket/hirka tarzi bir sey en guzeli. Aksamlari da yanina bir tik daha kalin bir sey alirsan iyi olur.


  • fraise  (24.04.15 02:00:23) 
Pamuklu tişört + hırka + yağmurluk veya ince mont. Hırka yoksa orta kalınlıkta mont. Şu boru şalları da asla eksik etmiyorum, rüzgara karşı lazım. Hele deniz seviyesine yakın yerlerde dolanacaksan rüzgar için bir şeyler bulndur mutlaka.
Hatta bu hafta ben de gayet kışlık mont giydim ama hava açıyormuş.

  • oranjlaturanj  (24.04.15 02:00:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.