[]

Kedim her yere çiş ve kaka yapmaya başladı! ÇILDIRACAĞIM!

merhaba, iki tane güzeller güzeli veletlerimiz var. ikisi de erkek. biri 8-9 aylık. son bir iki aydır sağa sola çişini ve kakasını yapmaya başladı çıldırmak üzereyim. sahiplendirmek ya da salmak kesinlikle istemiyorum, düzelsin istiyorum.
Özellikle son iki gündür kafayı yemek üzereyim; dolabımızdaki kıyafetlere ve yatağa hem çiş hem kaka yapmaya başladı ki bu akşam salonun ortasına çişini yaparak durumu üçledi.

arkadaşlarım durumun artık düzelmeyeceğini söylüyor; düzelmez mi hep böyle mi olacak? ne olur bilen anlatsın.

 
merhaba,

dişi için iz ve koku bırakıyor. kısırlaştırmayın bana soracak olursanız, günah. varsa tanıdık bir kediyle çiftleştirin.
  • 3 kere 3 etti mi sana 9  (23.04.15 22:09:44 ~ 22:10:07) 
kısırlaştırın, çiftleştirerek sakinleştiremezsiniz hayvanı.

kısırlaştırmak günah değil ayrıca çiftleştirip sahipsiz yavrulara vesile olmak günah, tanıdık kediyle çiftleştirerek çözülmüyo hayvanların problemleri bazı sığ arkadaşların düşündüğü gibi.

2 tane erkek kedi diyorsunuz, erkeklerde kızgınlık dönemi diye bir şey olmaz erkek hayvanlar sürekli çiftleşme arayışına girebilirler, bölgelerini işaretlemek için kokulu çiş bırakırlar, birbirleriyle takışıp sağa sola kaka yaparak daha yoğun işaretleme eylemlerine girerler, sonu yok bunun yani.

kısırlaştırırsanız bu huylarını da törpüleme imkanınız olur, ama sakın ola ki götürüp çiftleştirmeyin, kan beynime sıçrıyor ya kısırlaştırmayın günah götürüp çiftleştirin yazmış allahım yarabbim sen mi bakıcan kardeşim bi kamyon dolusu yavru kediye çiftleştirin diyosun cahil cahil sanki 50 lira verip geneleve götürün der gibi?
  • blodeuwedd  (24.04.15 10:33:05 ~ 10:38:15) 
kısırlaştırın bir an önce.

kısırlaştırmayın çiftleştirin diyen cahillere sakın kulak vermeyin.

çünkü ev kedileri, özellikle erkekler ayda bir kere kızgınlığa girebilirler. öyle halk arasında bilindiği gibi sadece mart ayında kızgınlığa girmezler.

yani kızgınlığa girdi, çiftleştirdik bitti, oh mis gibi rahatız diye bir şey yok. 1-2 ay sonra yine başlayacak bunlar.

ayrıca zaten sokaklar kimsesiz, aç bilaç ve sakat kedi doluyken siz üstüne her ay 3-4 kedi daha ekleyeceksiniz bu gidişle. :(

yapmayın, etmeyin. böyle saçma şeyler yapmayın.

ayrıca çok yakın zamanda kedilerinden birisini kısırlaştırmış birisi olarak söyleyeyim canım çıktı her şeyi yıkamaktan, temizlemeciye taşımaktan, örtüleri, yorganları temizletmekten. temizlemeciye verdiğim paraya öküz alınacaktı, az kalmıştı yani. :/ bunlar verilecek akıllar değil. kendi evimden ve kendimden iğrenmeye başlamıştım yeminle.

ya nasıl böyle dangur dungur, bilmeden konuşuyorsunuz anlamıyorum.
  • mea maxima culpa  (24.04.15 14:33:30 ~ 14:36:00) 
masum bir yorum sonrası "sığ" ve "cahil" ilan edildim, çok garip. kesinlikle "günah" kelimesini kullanmamdan kaynaklı diye düşünüyorum. neyse.

kısırlaştırmak da çözüm olmuyor. 2 farklı zamanlarda erkek kedi büyüttüm. farklı veterinerlerde işlemler yaptırdım kısırlaştırmak adına. fakat çözüm olmadı.

"tanıdık" eş dememdeki sebep zaten yavrularıyla sürekli ilgilenebilme ihtimalinin olmasından dolayıdır.
  • 3 kere 3 etti mi sana 9  (25.04.15 19:24:05) 
kısırlaştırmak nasıl çözüm olmuyor???

ben hayatımda böyle bir şey duymadım. hem benim kedilerim, kısırlaştırdığım diğer kediler, bütün tanıdıklarımın kedileri, orda burada bildiğim tanıdığım kısırlaştırılmış kediler gayet mutlu mesut yaşıyorlar.

sizin çözüm dediğiniz nedir? ayrıca veterineriniz yanlış bir işlem yapmış olmasın?
  • mea maxima culpa  (25.04.15 19:36:28) 
kısırlaştırın; eşyayı kokudan kurtarın; mutlu mutlu yaşamaya devam edin.


  • e haliyle  (25.04.15 19:49:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.