[]

Ales Kursu Önerisi (özel dersde olur:))

Öncelikle belirteyim; evet farkındayım kursa gitmeyi pek gerektirecek bir sınav değil bu ales, ancak 95 üstü gibi bir hedefim var ve fark ettim ki bu iş için belli bir disipline girmem gerek, hem bu disipline olma işi hem de genel itibari ile matematiksel düzeyimi arttırma isteği (nasıl bir cümle o) kursa gitmeyi benim için mantıklı kılmaya başladı. karacan akademiyi inceledim 100 saat matematik kursu için istenen ücret 440 tl civarı.

ancak kurslar konusundaki korkumun sebebi ise sınıftaki herkesin aynı düzeyde olamama durumuna karşın benim bu derslerden sıkılmam ve iyice çalışmaktan soğumama neden olma ihtimali.ha birde genelde dershanelerde, ales sınıflarının önemsenmemsi gibi bir durumda söz konusu sanırım.

ales için herhangibir dershaneye gitmiş olan avantajları ve dezavantajları gibi bir açıklama yapabilecek olan var mıdır ki? ya da kurs önerisinde bulunabilcek biri?

ve bir diğer çözüm ise özel ders, ancak fiyatlar çok yüksek eğer varsa birileri uygun fiyatlı hem geometri hem matematik dersleri verebilirim diyen o da olur.

son olarak ankaradayım ve hafiften seviye belirtebilmesi açısından en son girdiğim alesten 86küsür almıştım.

 
alesten aldıgınız 86 puan sayısal mı yoksa sozel olarak mı? ( ya da esit agırlık? )

bolum nedir?
  • therevo  (01.09.09 20:07:43) 
eşit ağırlık, bölüm işletme.


  • bir zamanlar cocuktum  (01.09.09 20:08:41) 
e en sondakinden 86 almışsınız zaten, bence kursa gitmenizi gerektirecek bir seviyede değilsiniz. alın bir ales kitabı, son sınavda yapamadğınız konuların üstüne gidin, bol bol test çözün, çok rahat geçersiniz sanıyorum.


  • kojiro  (01.09.09 20:09:16 ~ 20:09:42) 
@kojiro aslında dediğiniz çokta yanlış değil ancak sanırıma rtık evde oturup aynı şeyleri aynı şekilde çalışmaktan sıkılmaya başladım birazda, çünkü pek bir ilerleem kaydedemediğimi fark ediyorum, birazcık profesyonel yardım almamın iyi olacağını düşündüm.


  • bir zamanlar cocuktum  (01.09.09 20:15:58) 
Ales'den 98 almış ODTÜ havacılık da okuyan (ve master a başlayan) bi arkadaşımın biraz paraya ihtiyacı var isterseniz bi sorayım. Aslında ben de verebilirdim vakti zamanında LES'den bi derecem filan da vardı ama maalesef çalışıyorum :(


  • selimse  (01.09.09 22:07:50) 
alesten 86 alam biri neden kurs ister anlamadım. 86 alcak kadar kapsaite varsa, biraz daha hızlı çözersin soruları, 90 alırsın. bence.


  • concon denetci  (01.09.09 22:36:23 ~ 22:36:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.