[]

birkac cesitli soru.

1- yurtdisi egitim danismanlari okula kayit yaptiklari zaman para aliyorlar mi ogrencilerden? yoksa o paralari zaten okullardan mi aliyorlar?
2- malezya havayollariyla ucar miydiniz? fiyati digerlerinden daha ucuz diyelim.
3- dis beyazlatmanin kac tane cesidi var? 100-200 tl civarina bir temizletme yontemi yok degil mi? en dusuk 600 tlden falan mi basliyo?


 
1- ogrenci ile onceden sozlesme imzalayip pesinat + taksit aliyorlar genelde. sonradan taksitler devam edebiliyor. okuldan ayrica komisyon aliyorlar, onu soylemezler pek ama.

2- ucardim sanirim. ucan arkadaslar memnun kaldilar. ama aile filan kabul etmeyebilir :P

3- bilemiyorum.
  • viva paulista  (23.04.15 11:05:13) 
2. Ucmam. Geçen alman bi aileyle tanistim. Germanwings'le ucar miydiniz dedim bagirarak kocaman bi hayir dediler. Insanlar korkuyor. Ayni hesap. 3 kurus fazla verir baska firma kullanirim.


  • rayde  (23.04.15 11:18:56) 
1- yurtdışı danışmanlara para vermeyin kendinizin halledemeyeceği hiçbir şey yok.

2- uçarım neden uçmayayımki?günde kaç tane araba kazası oluyor insanlar ölüyor ama yinede arabaya biniyorsunuz bunun farkı ne.germanwing kazası olduğunun ertesi uçuşa bile binerdim.önünde giden otobüs kaza yapmış herkes ölmüş diye diğerine binmekten vazgeçen olurmu olmaz.
  • lprytk  (23.04.15 11:28:28 ~ 11:28:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.