[]

usb ile internete bağlan(ama)ma sorunu

arkadaşlar evdeki masaüstü bilgisayarım modeme normal bağlı iken usb kablosuyla dizüstü bilgisayarı da bağlamak istiyorum ama beceremedim.
çevirmeli bağlantı dedi ok dedim, kullanıcı adı ve parola istedi, kullanıcı adını @ttnetsiz koydum, numarayı da istedi 0 sız yazdım ama olmadıı.
ne yapmam gerekiyor?


 
adsl modem ile bağlanacaksın değilmi?
usbden girmen için(ben oyle yapıyorum) modemin içinden çıkan kurulum cd sini kurunca otomatik olarak yerel ağ bağlantım geliyor. cd ile kurmayıp usbyi takınca uyarı veriyor tanımlanamayan hede diye.. çevirmeli bağlantı ile hiç uğraşmadım ben.
sonra explorer a gelip mesela bende 10.1.1 gibi bişey adresten girip şifreni kullanıcı adını yazmalısın
  • eja  (01.09.09 18:52:32) 
usb den aynı anda baglanılamıyor olsa gerek. bi de usb den baglamak ıcın surucusunu yuklemen gerek.

cevirmeli baglantı degil hem ?
  • bryan fury  (01.09.09 18:55:32) 
teşekkürler. usbden bağlanamadım, modem kablosunu dizüstüne taktım, usb yi de masaüstüne. ama o da işe yaramadı sanırım eja nın söylediği gibi cd yi yüklemem gerek. kızdım masaüstünü bıraktım şimdilik, bidahaki denememde söylediklerinizi uygulayacağım. aynı anda bağlanamıyosa üzülürüm yaa


  • somethinginthewayshemoves  (01.09.09 21:01:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.