[]

bu facebook insanları işe alırken sadece gerizekalı olmasına mı bakıyor?

birisi muhtemelen yanlışlıkla benim mail adresimi yazarak facebook'a kaydolmuş. gelen onay mailinin altında "siz bu hesabı açmadıysan buraya tıklayın" gibi bir link var ancak oraya tıklayınca linkin süresi dolmuş diyor. açılan sayfada şuraya tıklayıp bize bildirin filan diyor.

her neyse tıklayıp yazdım gelen maildeki linkin süresi dolmuş benim mail adresimi ilgili hesaptan kaldırın diye.

tutturmuşlar kimlik göndermeniz gerekmektedir yoksa işleme devam edemeyiz diye. diyorum ki ulan ne kimliği git kimliği hesabı açandan iste benden niye istiyorsun. hesap bana ait değil birisi yanlışlıkla benim mailimi yazmış kaydolurken ben de bunu iptal etmek istiyorum olay bundan ibaret.

ama anlamıyor gerizekalılar iyi dedim tamam alın kimlik hadi kaldırın mail adresimi. şimdi de hesaptaki bilgiler ile kimliğinizdeki bilgiler uyuşmuyor o yüzden herhangi bir işlem yapamayız diyorlar. e ulan gerizekalı ben de ondan bahsediyorum işte hesap benim değil diyorum. "hesaptaki ad soyad ve doğum tarihi ile eşleşen kimlik göndermedikçe herhangi bir işlem yapamayız" diyip duruyor.

bu nasıl bir salaklıktır biri bana bunu açıklayabilir mi? benim bu mail adresini facebooktan kaldırtmamın bir yolu yok mu? başkasına ait bir hesap ile ilgili facebooktan email almak istemiyorum sürekli.

 
kisiyi facebook'ta bulup mesaj yollayabilirsiniz. fakat diger kutusuna bakmiyorsa zor is.

not: yalniz musteri hizmetleri de saka gibiymis gercekten.
  • mushtopus  (22.04.15 23:04:39) 
facebookta mail adresinizle şifremi unuttum diyin. mail adresinize şifre yenileme maili gelsin. şifrenizi (şifresini) değiştirin. Giriş yapın, hesabı silin. Vicdan yapacaksanız, elemanın sevgilisine, yakın arkadaşına vs mesaj atın durumdan haberdar edin.


  • diyanet takvimi  (22.04.15 23:16:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.