[]

altyazı dosyasını metin haline getirmek?

merhabalar ,altyazı dosyasını temizce metin haline getirebilir miyim çıktı almak için ? zaman göstergeleri vs olmadan sadece diyalog istiyorum.




 
çıktı alacaksan, ekran görüntüsü olarak alıp zaman kısımlarını resim düzenleme programıyla siler sonra çıktı alabilirsin. ya da normal çıktı al zamanın olduğu bölümü kıvırıp tekrar fotokopi çek :)


  • doktor z  (22.04.15 22:58:53) 
ilk fikri deneyeyim saol , ben belki teknik olarak çok da kolay birşeydir umuduyla sormuştum:)


  • sorryru  (22.04.15 23:12:07) 
notepad ile aç nereyi istiyorsan kopyala. timestampleri silmen lazım tabi


  • argent dawn  (22.04.15 23:20:01) 
github.com

bu uygulamayla tek tıkla yapabilirsin.
  • cthulhu  (22.04.15 23:23:33) 
bazı uygulamalarda blok seçim diye bişi var satır değilde sütun olarak seçim yapabiliyorsun sonrada silersin.


  • selam  (22.04.15 23:37:51) 
yav hala saçma sapan cevaplar yazıyorlar. hiçbir uğraş vermene gerek yok kardeş. bak yukarıda linkini verdiğim program ile aç altyazıyı. file->export->plain text tuşuna bas işlem tamamdır 1 saniyelik iş.


  • cthulhu  (22.04.15 23:52:46) 
Notepad olayi cok fazla emek ister,sutun silmeyi de hic bilmiyordu. program benim istedigim sey sanirim, tabletim var su an windows bulunca deniycem hemen tesekkurler.


  • sorryru  (23.04.15 00:00:53) 
ne güzel programı varmış, bakmadım da şayet program bir sebepten kullanılamazsa timecode şöyle silebilirsiniz, önce altyazıyı komple word'e atın.

sileceğiniz format şuysa:

1
00:00:22,773 --> 00:00:24,123

bul-değiştir kısmına bul için şunu yazın, değiştire bir şey yazmadan değiştirin.

^#^p^#^#:^#^#:^#^#,^#^#^# --> ^#^#:^#^#:^#^#,^#^#^#

tek bir sayının yerine ^# ve enter yerine ^p gelecek şekilde farklı formatlara uyarlayabilirsiniz :)
  • kül  (23.04.15 02:54:31) 
program tam olarak benlik çok teşkkürler,kodu deneyemedim tabletten öte teknolojim yok şu an onu da deniycem.


  • sorryru  (24.04.15 10:59:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.