[]

Dizi önerisi

çok dizi izlemişimdir hepsini yazmak da zor geldi ama sevdiklerimden ilk aklıma gelenler:

six feet under
fringe
bsg
doctor who
firefly
constantine
da vincis demons
orphan black
black mirror
the lost room
supernatural
caprica
helix (sevemedim)
son havacı avatar
korra

evet böyle böyle sonsuza gidiyor.
şu aralar da "dig" adlı diziyi izliyorum ama hemen tükettim yeni bölümü beklemekteyim. izleyecek bir şey bulamıyorum. türü farketmeksizin, derinliği olan diziler arıyorum. durum çok acil, ellerim titriyor şu an.

 
oz


  • Tyler89  (22.04.15 19:35:10) 
person of interest


  • sen de git sen de unut  (22.04.15 19:36:38) 
vaov yeni bir keanu doğmuş haberimiz yok. çok teşekkürler dominion tam benlik hemen başladım :))


  • denne  (22.04.15 21:03:02 ~ 21:03:50) 
dominion çoktan bitti, biraz the messengers'a baktım, iyi değil. forever'ı sevemedim. yeni önerilere çok açığım.


  • denne  (29.05.15 19:40:04 ~ 31.05.15 00:13:03) 
oz
carnivale
deadwood
angels in america
boardwalk empire
the newsroom
silicon valley
  • mermize  (29.05.15 20:27:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.