[]

Amatör oyunculara açık Dota 2 Turnuvası, sponsoru Razer, katılır mısınız?

Razer ve twitch sponsorluğunda Avrupa serverlarında amatör oyunculara açık bir turnuva yapılacak. Twitch sponsorlardan biri olduğu için turnuva Twitch'te Dota 2 kısmına girdiğinizde ilk sayfada yayınlanacak. Nakit ödülü Valve'ın koşullarının sağlanmasına bağlı ama başka ödüller var.

Yeterince dota 2 başlığını spamladığım için buraya yazıyorum. Türkçe detaylarını şurada: www.4noobz.com turnuva web sitesini şurada: www.eclipse.kk.rs bulabilirsiniz.

Turnuva organizatörleriyle görüştüm, eğer Türkiye'den ilgi olacak olursa 4noobz'u temsilen ben ve bir arkadaş daha Türkçe cast yapacağız. İngilizce çoğunuz anlıyorsunuz biliyorum ki İngilizce cast edenler bayağı başarılı oyunu anlatma konusunda ama Türkiye'de de eSports olayı LoL tekelinde olmasın diye böyle bir şey yapmak istiyoruz.

Ben kimim derseniz, şu: twitter.com

Bir süredir 4noobz'da günün maçlarını giriyorum ve Purge'ün dota 2 rehberini çeviriyorum. İş arasında olunca çok sürekli olmuyor tabii ama uğraşıyoruz.

Sonuç olarak soru şu, böyle bir turnuvaya katılımla ilgilenir misiniz? Casting olayına girsek dinler misiniz?

Reklam kokan bir duyuru oldu evet, asıl amaç da o zaten ancak bir yandan da fikir verseniz hiç fena olmaz.

 
bu tip durumlarda "gelirim" diyenlere güvenerek iş yapmaya kalkışma derim. iki amatör turnuva düzenledim. takım halinde katılırız diyen kişi sayısı en az 20'ydi, iki turnuvada da 10 takıma bile ulaşamadık sanırım. lig usülü olduğu için ihtiyacımız da yoktu gerçi. çok sıkıntılı iş. birisi işimiz çıktı diyecek, diğeri takımı toparlayamayacak falan...

ama böyle bir turnuva olursa izlenir, ondan eminim. sözlükte sitenin reklamı için alakasız haberleri spamlayacağına bunu yazıver :p ben izlerim cast olursa. amatörü severim.
  • der meister  (22.04.15 19:50:20 ~ 19:50:40) 
@der meister Turnuvayı biz düzenlemiyoruz zaten, düzenlenmişi var. Biz sadece casting olayına talep var mı onu merak ediyoruz. Sonuçta bize tek maliyeti zaman.

Hehe sözlük reklamları :P Ya yazardım da, son anda geldi turnuvanın haberi, ben de spamlamıycam bundan sonra demiş bulundum. Yazamam artık. Maalesef ki söz ağızdan (bu durumda klavyeden) bir kere çıkıyor.

@karakteristik cs:go olayına da girelim diyoruz da, daha erken gibi şu an bizim için.
  • alicia dominica  (22.04.15 21:46:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.