[]

yves rocher vs doa kozmetik

yaklasik 2 aydir bioderma hydrabio serisinden temizleme sutu kullaniyordum ama hic memnun degilim. ben de degistirmeye karar verdim. ya yves rocher'den ya da doa kozmetik'ten temizleme sutu tonigi alacagim. bu iki markayi secmemin sebebi hayvanlar uzerinde test vs yapmamalari, bitkisel ozler kullanmalari, insana ve dogaya zarar vermeyen urunler yapmalari, bu ozellikler iyi hos ama temizleme islevini de hakkiyla yerine getirirler mi bilemiyorum. daha once kullananlar oldu mu? hangi markayi tavsiye edersiniz? tesekkur ederim simdiden herkese.

yves rocher'den almayi dusundugum urun su : www.yvesrocher.com.tr (ayni serinin tonigini de alacagim)


doa kozmetik'ten alacagim da su: www.doakozmetik.com ve www.doakozmetik.com


not: daha once l'occatane'den bir temizleme sutu almistim 3 kere kullandim 3unde de alerji yapti o yuzden l'occatane haric baska dogal bir marka tavsiye ederseniz onu da inceleyebilirim. tesekkur ederim simdiden herkese.

 
yves rocher kullanan arkadaşım var gayet memnun ama linkteki ürün mü değil mi bilemeyeceğim.zaten dün mağazaya gittik çoğu ürünün ambalajı değiştirilmiş fotodan da anlayamadım.clinic ürünleri çok iyi ama fiyat olarak epey uçuk.alerji probleminiz var ise clinic çok iyidir ama maddi olarak zora sokabilir.


  • telet abi  (22.04.15 15:58:32) 
telet abi, clinic hayvanlar uzerinde test yapan bir marka sanirim. o yuzden yillardir kullanmaktan kaciniyorum. yoksa estee lauder,biotherm vs de var ama kendim guzellesecegim diye baska canlilara zarar vermek istemiyorum acikcasi.


  • fraise  (22.04.15 16:01:00 ~ 16:01:12) 
Benim denemediğim firma kalmadı diyebilirim, l'occatane hele berbat etti cildimi, 2 gün kullanabildim sadece. Yaklaşık 1 aydır Arifoğlu'nun kefirli sabununu kullanıyorum, çok çok memnunum, cildim çok hassas ve kuruya yakın karma, sabun cildi kurutur zarar verir gibi bir önyargım vardı, artık yok. Bir dene derim, beğenmezsen normal sabun olarak kullanırsın, çok güzel kokuyor zira.


  • elikası  (22.04.15 16:10:35) 
ben kozmetiklerimin bir çoğunu yves rocher'den alıyorum fakat cilt temizliği konusunda çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Peeling ve tonik almıştım pek işe yaramadılar. Doa'nın cilt temizleme ürünlerinden daha memnunum. :)


  • birpelindegil  (22.04.15 16:15:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.