[]

takım elbise ile kullanılabilecek el çantası

izmir'e yaz geldi, artık mont vs. giyilmiyor haliyle. kışın anahtarı cüzdanı telefonu mont ceplerinde taşımak sorun olmuyor da, yazın ceket bile eldeyken bunları taşımak zulüm oluyor. beni muhasebeci/emekli albay gibi göstermeyecek, bu saydıklarımı taşıyabileceğim, mümkün olduğu kadar ufak, tercihen fotoğraf makinesi çantalarında kullanılan malzemeden üretilmiş çanta tavsiye edebilecek olan var mı? hani şu case logic'in, jansport'un kullandığı malzemelerden.

foto makinesi çantalarına baktım, ya çok büyükler ya da kompakt makineler için çok ufak üretilmişler. klasik deri, üstten sapı olanlar da direk muhasebeci gibi oluyor. yaşım 35, biraz daha sportif bişiler arıyorum.

şimdiden teşekkürler.

 
benden sana tavsiye: takım elbiseyle el çantası olayına girme. taşıyacaksan sırt çantası (bu da tercih değil ama yapacak bişey yok) ya da postacı çantası taşı. hatta en güzeli laptop çantasıdır bence ama belli ki sen laptop taşımıyorsun. ya da daha güzeli çanta olayına girme: cüzdanı olabildiğince incelt. telefonu ve cüzdanı iki iç cebe, anahtarı da arabaysa pantul cebine değilse elde artık. hatta deri anahtarlıklar var ya cüzdan gibi, anahtarları ona koy ceketin dış cebine at o da olur.


  • ytse jam  (22.04.15 12:13:39) 
www.hurriyet.com.tr

buradaki senin istediğin çanta tarzı olabilir. yoksa case logic kumaşı gibi olanların çoğu laptop çantası görünümündedir. laptop çantalarına da bakabilirsin.
  • evrimini tamamlamis hamambocegi  (22.04.15 14:05:50) 
  • diskbudur  (22.04.15 14:12:22) 
teşekkürler arkadaşlar.

@evrimini tamamlamis hamambocegi
evet galiba en güzeli laptop/tablet çantaları :(

@ytse jam
aslında dediğin gibi el çantası istemiyorum ama olabildiğince küçük istiyorum. yani erik tadında çilek gibi bişi benimkisi. kullandığım cüzdan şu, daha incesini bilen varsa beri gelsin;

www.suprgood.com

kimlik, kredi kartı vs. toplam 7 tane kart var. evin anahtarını bile çıplak olarak bu cüzdana koyuyordum ama düşme korkusundan dolayı yine anahtarlığa döndüm.

aslında telefon ve cüzdan taşınıyor bir şekilde ama ben yanımda sürekli gopro (sadece kameranın kendisi), powerbank, usb kablo gibi aparatlar taşımak istiyorum. çanta arayışım biraz da bu yüzden. sırt çantasını dolduramayacak şeyler.

her türlü tavsiyeye açığım.
  • orient blue  (22.04.15 14:20:05 ~ 14:21:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.