[]

trafik polisi ceza yazdı ne zaman gelir?

selam ahali,
geçen Mecidiyeköy'den "U" dönülmez yerden döndüm ve 5 dakika sonra ışıklarda durduğumda taksinin biri yanıma yanaştı ve "abi seni trafik polisi gördü, plakayı not aldı, cezayı yedin" dedi, şimdi ne yapmam gerekiyor? uslu bir çocuk olarak cezayı mı bekleyeceğim?



 
tebliğ edilmesi vakit alabilir, belli olmaz.
siz intvd.gib.gov.tr adresinden arada kontrol edebilirsiniz.

  • teknikekip  (21.04.15 18:09:38) 
normalde imza karsiligi tblig edilmesi gerekiyor ama postacilar ya kapiya birakip gidiyor ya da ikametgahin oldugu muhtarlige veriyor. sonrai muhtarin insafina kalmis. siz de tabi teblig edilmis olarak gorundugunuz icin, haberiniz olmasa bile o tarihten itibaren yasal odeme suresi baslamis oluyor. bu yizden arkadasin verdigi linkten sik sik kontrol edin. teblig tarihinden itibaren 15 gun icinde oderseniz indirim de var.


  • halanne  (21.04.15 18:38:16) 
delil yok ise iptal ediliyor bazen.mahkemeye başvurmanızda yarar var.


  • telet abi  (21.04.15 19:19:06) 
peki bu internet sitesine ne kadar zamanda düşer?


  • bir ileti paylastim  (21.04.15 19:21:02) 
26 Mart'ta yediğim radar cezası 10 Nisan'da geldi evime. Ben garanti olsun diye devamlı kontrol ettim intvd.gib.gov.tr adresinden. Baktım olmuyor, indirim kaçacak, gittim beyanlı olarak ödedim o adresten bugün.

Yani demem o ki internet sitesine ne zaman düşer hiç belli olmaz.
  • alliswell  (21.04.15 20:47:54) 
3-4 sene önce izmir'de ters yönden dolayı 72tl ceza yemiştim. ceza kağıdını vs kesti aldım sonra kaybettim. Vergi dairesine gittiğimde bir şey yapamayız, internetten bak dediler baktım yok ara ara bakıyorum hala yok noldu bilmiyorum valla umarım ilerde büyüyerek karşıma çıkmaz.


  • new day new life  (22.04.15 00:32:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.