[]

portresini çizdiren var mı??

Bir süredir düşünüyorum. İnsan aynaya bakıyor farklı gözüküyor fotoğraflarda farklı. Hangisi gerçeği yansıtıyor şöyle bir yana dursun insan asla kendisini karşıdan başkasının gözünden göremiyor. Ben de merak ettiğim için böyle bir sevdaya düştüm.

Ama bahsettiğim olay fotoğrafınızı gönderip de onu çizmesini beklemek değil. Bildiğiniz adamın karşısına oturup sizi şöyle bir kabataslak kendi gözünden çizmesi. Hiç yaptıranınız var mı? Varsa tavsiyede bulunabilir misiniz?


 
ben yıllar önce çizdirmiştim, yanında çalıştığım bir ressam vardı bir gün oturttu beni sandalye, dur bakalım bir şey denicem diyip 10 dakikada resmimi çizip arkasından yarım saat falan üzerinde oynamalar yaptı. sonuç olarak güzel bir şey çıktı ortaya, resme bakıp bakıp düşüncelere dalıyordum öyle, çocukluk işte. sonra resmimi atölyenin camına yapıştırıp "canlı portre çizilir 15 tl" yazmıştı.


  • tolga asp  (21.04.15 12:34:46) 
çizim yapacak kişi gerçek sanatçıysa, stilize edecektir görünümünüzü biraz. doğrudan birebir çizen kişiler fotorealistik çalışanlardır. o yüzden tarza, stile, kişiye göre değişebilir görünümünüz.


  • ytse jam  (21.04.15 13:17:51) 
Ben yaptırdım. Fakat şunu söyleyebilirim ki tahmin ettiğimle aynı gözüküyorum. Yani fotoğraflarda gördüğüm, aynada gördüğümle aynı :)

Tavsiyede bulunamam çünkü bir arkadaşım çizmişti ve şu an burada yaşamıyor.
  • elitist  (21.04.15 13:19:36) 
aynadan farklı görünürsünüz zaten, görüntü ters yansıdığı için. ben çizdirmedim de, çizmişliğim var eheh

bi gün bi araya gelirsek sizle de deneriz öyle bişey.
  • reso aga  (21.04.15 13:20:29) 
"henüz" çizdirmedim.


  • kakao  (21.04.15 13:30:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.