[]

beğendiniz mi?

şu basit, şablonlu sitelerden yaptım bir tane portfolyo için:

kaaneren.carbonmade.com

fazla da bir seçenek yoktu gerçi ama nasıl, güzel olmuş mu sizce?

 
böyle minimalist tarzdaki sitelere bayılıyorum açıkçası, çok hoş. gerçi hepsi birbirine benziyor gibi. beğendim ama.


  • empati kuramayan psikolog  (21.04.15 04:15:18) 
Ben de beğendim. "Böyle olmasa şöyle olurdu" diye getirebileceğim bir öneri de yok gerçi ama hoşuma gitti.


  • aychovsky  (21.04.15 04:22:39) 
responsive de yapsan muhtesem! ^^


  • heygidim  (21.04.15 05:10:59) 
@heygidim: teşekkür ederim fakat responsive yapmak derken? anlamadım, nasıl yani? : )


  • qurant  (21.04.15 05:20:34 ~ 05:40:37) 
yani tablet, telefon vb cihazlarda da guzelce gozukmesi manasinda sey etmistim. aslinda o kadar da onemli degil (bence) ama son zamanlarda herkes yapiyor diye.
burada biraz bahsetmisler www.hibestil.com

  • heygidim  (21.04.15 05:58:57) 
ben ayni sekilde wix kullanarak bir site yapmisti, onda menu de secenekler arasinda mobil site gorunumu var, ana site yaptiktan sonra o bolumue bakiyorsun, eger birseyler yerinden kaymissa o kisimda duzeltiyorsun. boylece tablet ve telefonda sikintisiz goruntulneniyor.


  • mavicorap  (21.04.15 08:11:23) 
önemli değil denilen şey çözünürlük optimizasyonu. 1080de çalışarak yapılan siteyi 800x600 kullanan adam sövmesin diye


  • patr  (21.04.15 08:22:08) 
site gayet minimal ve güzel bence. ama responsive tasarım konusuna sonuna kadar katılyorum, günümüz internet kullanıcılarının çoğu artık ya telefondan ya da tabletten surf yapıyor. bu cihazlarda hoş gözükmeyen siteler kullanıcıyı siteden soğutabilir. çok uğraşmak istemiyorsan böyle kalsın ama foto portfolyo sitesi olarak estetiğe önem verildiğini göstermek de güzel bence :)


edit: wordpress kullanmaya niyetlenirsen süper ötesi temalar var, tam da isteyebileceğin gibi minimal ve responsive.
  • loveinaflipbook  (21.04.15 08:26:32 ~ 08:30:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.