[]

anneme mutfak makinesi

anneler gününde anneme bir mutfak makinesi hediye etmek istiyorum.
kitchen aid çok güzel ama 2000tl... aparatları ile almaya kalksam hepsini 3500'den aşağı çıkamam. o yüzden o en son seçenek.

hotpoint ariston var:

www.hepsiburada.com


essenso var:

www.hepsiburada.com

kenwood var (çok beğendim):

www.hepsiburada.com


nasıl birşey alayım? ne olur yardım!

 
şimdi tam soruya cevap olmayacak ama anladığım kadarıyla bu alet sadece hamur karıştırıyor, yumurta filan çırpıyor.

e bunu mikserler zaten yapıyor. annenin de bir mikseri olduğuna eminim. benim görüşüm annen her gün hamur yoğurmuyorsa 1000-1200 liralık kocaman alet gereksiz. mutfakta da gereksiz yer kaplayacak.

o paraya başka bir şey alsan. mesela az üstüne koysan çok güzel bir geziye götürebilirsin mesela. yazık o paraya ya.

ekleme yapıyorum: itiraf ediyorum ki annemde de var bundan ama benim annem ve de babam yemekle, misafirle kafayı bozmuş insanlar. ekmek yapma makineleri, makarna makineleri filan da var. bunları yanlarında yazlığa da taşıyorlar. ama bence düşünün yani. anneniz çok kullanmayacaksa gereksiz para.
  • mea maxima culpa  (20.04.15 22:36:15 ~ 22:40:51) 
Teknik olarak hiç anlamıyorum ama Kenwood renkli renkli çok tatlış gözüküyo.


  • buff  (20.04.15 22:38:44) 
@mea maxima culpa

ya annemin eli sakat. sıkamıyor hiç birşeyi sinir sıkışması var bileklerinde. hamur vs. hiç yoğuramıyor yani. istese de yapamıyor.

pek gezilik bir insan değil, bana çekmemiş o anlamda :) şimdi alıyorum desem bu maddi sıkıntı içinde ne alıyorsun diyecek, aldırmayacak biliyorum ben. ama alsam sevinecek onu da biliyorum. ne bileyim mesela kadın hazır çiğ köfte almış ta 2 ay önce... ben gittiğimde halen yapamamıştı, yoğuran yok dedi.

ay canım annelerimiz ya <3
  • yedekhesap  (20.04.15 22:41:25) 
aynen benimkinde de her türlü bel, boyun, kol sakatlığı var. yıllardır hiç kendisine bakmadı. hala deli gibi temizlik yapıyor.

benim annem de bununla köfte yoğuruyor, içli köfte yapıyor vs.

vallahi ne diyeyim, eğer durum böyleyse al tabii.

ben bunları göre göre yeminle tembel insan oldum. niye bir insan her tarafını sakatlayacak kadar temizlik yapar bilmiyorum :/
  • mea maxima culpa  (20.04.15 22:58:52) 
Essenso alma malının arkasında durmuyor arıza durumunda. Ariston da çok kaba, hakiki robotmuş da her an bizi kesebilirmiş gibi tipi var. Kenwood çok güzelmiş hakkaten :).


  • hala mi ceren yahu  (20.04.15 23:06:09) 
www.mediamarkt.com.tr

bunu aldım 980 küsür liraya mediamarkt'tan :)

sipariş mailim gelmedi, siparişlerim kısmında da görünmüyor; korkmadım değil!
  • yedekhesap  (20.04.15 23:15:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.