Giriş
(11)

baş ağrısına ne iyi gelir? koca karı ilaçları kabulüm

tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin
sb
sb
0
tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin
(20.04.15)
Tulbent sarmak iyi gelir.

Geçmiş olsun
0
bokmuhendisi
(20.04.15)
bardak çektir süper oluyo.
0
Tears of Devil
(20.04.15)
kafeinli içecekler ve magnezyumlu gıdalar iyi gelebilir
0
whimsical
(20.04.15)
bane yağı veya viksle masaj.
0
kuzey li
(20.04.15)
Kuzey li, whimsical +1. Granny smith yeşil elma
0
Phoebe
(20.04.15)
bardak çektirmeyin,arkadaşlar söylemiş ek olarak sessiz ve karanlık bi yerde uyku,ılık duş iyi gelebilir
0
perlingalidd
(20.04.15)
alka seltzer
0
soul sacrifice
(20.04.15)
papatya çayı
0
shotgunwoman
(20.04.15)
soğuk suyla yüzünü kompres yaparak yıka. ardından sessiz ve karanlık bir odada gözlerini kapatarak yat bir süre. tabi migrenin yoksa geçerli bunlar.
0
grace margaret mulligan
(20.04.15)
Kafeinli icecek, basi bir sey ile alin kismindan sikica baglamak, basinizi alin kismindan duvara hafif hafif "tik tik" diye tokusturmak.
Majezik.
0
stavro
(20.04.15)
çin yağı ddiye satılan bir yağ var ama çok mkuvvetli dikkat et gözüne falan gelmesin
bir de çiğ patatesi dilimleyip sıkıca bir tülbent vs ile bağlamak
0
cy7
(20.04.15)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.