[]

Buharlı Pişiriciler 101

selamlar,

aklımda bir buharlı pişirici almak var. gayet sağlıklı olur diye tahmin ediyorum.

bunlar yumurta da yapıyor, pilav da, hatta yoğurt yapanları bile var galiba. sizin fikriniz nedir bunlar konusunda? kullananınız varsa yorumlarınızı da almak isterim. tüm hepsinde pilav yapılabiliyor mu mesela? ya da yoğurt da? yoksa böyle hepsi bir arada bir model var mı hem pilav, hem yoğurt, hem de diğer sebze/et işlerini yapan?

şimdiden teşekkürler!

 
bizde bir tane var kendisinden. pilav yapmak için kullanmadık. ara sıra mısır yapar annem, bir de brokoli. çok kullanırım demezseniz almayın.


  • pokerface  (20.04.15 16:15:37) 
sadece sebze pişirmeye kullanacaksanız şöyle bir şey alabilirsiniz.

www.ikea.com.tr
  • inheritance  (20.04.15 16:29:22) 
kullanırım bence, zaten şu anda da tencere içine su doldurup üstüne süzgeçimsi aletlerde pişiriyorum sebelerimi hep. farklı yemekleri aynı anda tek aletle yapmak çok zamandan kazandırır bana diye düşündüm. bi de yoğurt yapsa falan, allaah :)


edit: inheritance aynen bunu kullanıyorum zaten. ama bu cihazların da avantajı en başta zaman ve yer olmak üzere çok fazla. o yüzden niyetlendim.
  • loveinaflipbook  (20.04.15 16:30:26 ~ 16:31:24) 
bak şimdi benim de aklıma düşürdün. gerçi ikeada şöyle bir şey de varmış.
www.ikea.com.tr

  • inheritance  (20.04.15 16:47:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.