[]

Bozcaada Ulaşım

14 Temmuz'da Bozcaada'da olacak şekilde İstanbul'dan yola çıkacağız. Aslında en cazibi Yenikapı-Bandırma arabalı vapuru ile başlayıp oradan Geyikli'ye devam etmek ancak arabayla gitmiyoruz. Otobüs firmalarını aradım, Ulusoy Geyikli ve Çanakkale seferlerini bu sene iptal etmiş. Kamil Koç'un henüz belli değil. Metro'yla buradan alt sokağa gitmek bile cazip gelmiyor. Truva Turizm ve İstanbul Seyahat'le ilgili olkuduklarım da çok patates. Çanakkale'ye otobüsle gidip oradan deniz otobüsüyle geçsek dedim onun tarifesi de henüz belli değil, her gün de olmuyormuş.

Dolayısıyla neyle nasıl gitsek biz bu adaya? Siz genelde hangi firma ile hangi yoldan gidiyorsunuz?
Bir de Çanakkale-Bozcaada deniz otobüsü seferleri genelde hangi günler oluyor?
Teşekkürler şimdiden cevaplara

 
truva o bölgenin en iyi seyehat şirketlerinden biridir bence kafanı karıştırma truvayla Çanakkale ye yada Geyikliye kadar git
geyikliye gidersen ordan feribota atlarsın hemen
çanakkaleye gidersen,çanakkale den geyikli arabaları kalkıyor onlarla geyikliye gidersin.
  • coldnick  (20.04.15 16:13:56) 
(bkz: truva seyahat)
çok kötülemişler ama yahu?

  • tungur eezi  (20.04.15 16:31:18) 
Çanakkaleye gelecekseniz öncelikle Kamilkoçu öneririm, en azından minibüs gibi her yerden durup yolcu almıyor, ilgi alaka ve ikramlarından bisküvileri şahane. Gelelim Bozcaadaya 14 Temmuzda orada olacaksanız kendinizi hiç sıkıntıya düşürmeyin, Geyikli otobüsleri bu aylarda 1 saatte 1 ya da 2 saatte 1 kalkıyordur, feribotlar ise 3 saatte bir. Yaz ayı olacağı için daha sık koyarlar diye düşünüyorum.


  • Tersidüzükilec  (20.04.15 20:02:52) 
ç.kale için kamilkoç. truva son seçenek olsun.

detayları buradan öğrenebilirsiniz.

www.gestasdenizulasim.com.tr
  • soul sacrifice  (20.04.15 20:05:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.