yazı eklerken bu ekranda enter'a basınca normalde alt satıra geçmesi gerekirken yazı penceresini onaylayıp kapatıyor. o an ne yazılmışsa onu ekliyor. ama normalde alt satıra geçip yazı yazmaya devam etmesi lazım. bunun bi ayarı var mı?http://prntscr.com/6w0oxq
yazı eklerken bu ekranda enter'a basınca normalde alt satıra geçmesi gerekirken yazı penceresini onaylayıp kapatıyor. o an ne yazılmışsa onu ekliyor. ama normalde alt satıra geçip yazı yazmaya devam etmesi lazım. bunun bi ayarı var mı?
prntscr.com
0
shift, ctrl, alt hepsini denedim.
0
Numpad'in oradaki Enter ile onay, ortadaki enter ile alt satıra geçme yapması gerekiyor. Her ikisinde de onay mı yapıyor?
0
evet, her ikisiyle de onay yapıyor.
0
numlock'ın açık veya kapalı olması bunu tetikleyebiliyormuş ne alaka ben de bilmiyorum. bir de numlock'u kurcalayarak dener misin seçeneklerini?
0
çok ilginç bir şekilde numlock u kapatınca düzeldi. vay anasını. teşekkürler.
0
bence numlock'una felan bak...deniyorum ve numpad'teki onaylarken normal enter alt satıra geçiyor... ilk defa böyle bi sorun duyuyorum ayrıca :)
0