[]

Asus N550JK Kullanan var mı?

Asus'un bu modelini almayı düşünüyorum. Kullanıp da tavsiye edebilecek veya sıkıntılarından dert yanan biri var mı?

Donanım aralığında başka model önerebilecek olan varsa o da olur fakat 1080p IPS ekranı olan bir alet arıyorum.

Dell'in bir modeli vardı 2800 liraya fakat işlemcisi iki çekirdekli bir de gpu'su daha zayıf. Bir de ısınma sıkıntısı daha fazlaymış.

www.hepsiburada.com

Edit:
Adobe Master Collection'un neredeyse her programını kullanıyorum. Şu anki 4 yıllık bilgisayarım (Dell N5010) Dreamweaver'da bile ufaktan kasılmaya başlayınca hem sağlam hem de güçlü evladiyelik bir bilgisayar aramaya başladım.

Normalde laptop monitörünün yanında bir de harici monitör kullanıyorum fakat evde olmadığım zamanlarda ekran çözünürlüğü de renkleri de sıkıntı oluyor. Dolayısıyla almışken adam gibi birşey alayım zaten ekmeğimi ondan çıkaracağım kafasıyla yaklaşıyorum mevzuya.

 
çizim analiz için kullanacaksanız bu bir de

levono y5070 var..ikisi arasında levono ekran kartı çok daha iyi..
www.hepsiburada.com

bu ikisi kendi fiyat aralığında en iyi bilgisayarlar..ama yok internet vs için diyorsanız bence hiç bu fiyatlara çıkmayın..
  • dedim dedim de kime dedim  (20.04.15 13:14:57) 
yaklaşık 1 yıldır n550jv kullanıyorum, bildiğim kadarıyla kasaları aynı.
ekran çok iyi, klavyesi rahat. aletin genel olarak bir sıkıntısı-problemi yok. Sadece adaptör bozuldu, garantiden değişti.

Tek şikayetim şarjda kullanırken cihazın performansı inanılmaz düşüyor. Şarjda tam performansla kullanmayı bir türlü başaramadım.
  • dunyanin dans eden sarki soleyen pisligi  (20.04.15 14:15:11) 
Acer Vn7-791g tavsiye ederim.


  • ok computer  (21.04.15 09:37:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.