[]

avea nasıldır?

Arkadaşlar vodafone bana büyük yamuk yaptı ve operatör değiştirmek istiyorum. 2010'da aveadan vodafone'a geçmiştim. Son beş yılda avea kalitesi arttı mı internet hızı nasıldır. (Elbette bulunulan yere göre değişir ama genel bir bilgi almak istoyurm bilen arkadaşlardan). Olmadı türksele geçeceğiz. Çok teşekkürler.




 
Avea gayet iyidir. Bi kere ucuz digerlerine kiyasla. Sapa bi yerde yasamiyosan cekim problemi de olmaz.


  • brad pitt  (20.04.15 10:03:42) 
en başta avea yamuk yaptığı için turkcell'e geçmiş biri olarak yakın zamanda işyeri anlaşmamın fazlasıyla uygun olmasını fırsat bilip bi şans daha verdim ve gördüm ki avea kendini bi hayli geliştirmiş. telefonun çekmediği yere denk gelmedim henüz. interneti de oldukça hızlı. istanbul avrupa yakası için durum bu


  • kakamelsokoban  (20.04.15 10:03:46) 
turkcell abi.. her zaman en iyisi, her yerde cekiyor. pahali mi, evet pahali. ama sinir olmuyorsun, isi neyse onu yapiyor turkcell. platinium uyesiyim, baya bir para dokuyorum her ay. ama asla da dusunmuyorum baska operator.


  • mermize  (20.04.15 10:13:18) 
Turkcell'de 25 liraya, 500dk 1000sms 2gb kullaniyorum, yetiyor. Bu tarife ile hayatimi devam ettiririm uzun bir sure.

Avea'dan gectim ben de, cekim sorunu sebebiyle sarji daha cok kullaniyordu. Hemen hemen ayni paket icin hemen hemen ayni parayi verip daha kotu hizmet almak istemedim.
  • ruhi mucerret  (20.04.15 10:13:19 ~ 10:14:09) 
abicim hakkari çukurca'da veya ne bileyim yozgat şefaatli'de yaşamıyorsan avea iyidir. 500 dk+4 gb internete 30 lira veriyorum. kafam rahat. çekmeme gibi bir sorun yok.


  • uuth  (20.04.15 10:25:22) 
çok bok atılır ama avea gayet iyidir, ucuzdur, güzel paktetleri vardır.

yalnız şöyle bir test yapmanı tavsiye ederim. artık en çok nerelerde vakit geçiriyorsan, bi evde bi de işyerinde avea kullanan birine sor nasıl çekiyor diye. iyiyse direkt geç. bunu söylememin sebebi benim eve gelen turkcellli arkadaşların hiçbirinin ne telefon ne 3g çekmiyor, ama benim avea canavar gibi.
  • eindaclub  (20.04.15 10:26:12) 
bu aralar 3g'yi unuttum. ama severim aveayı. 1 gb internet 500 dk konuşma 1000 mesaj 17 lira. daa nolsun.


  • siradisi00  (20.04.15 10:38:35) 
turkcell ile aveanın konuşma kalitesi çok farklı mesela. avea hatlarla konuşurken ses boğuk geliyorken, turkcell'de bunu yaşamıyorum.

kardeşim avea kullanıyor, ben turkcell. internet benim her yerde çekerken onun çekmiyor. hiçbir zaman da 30 lira olan paketin faturasının 30 tl geldiğini görmedim. hep daha fazlası geliyor.
  • pokerface  (20.04.15 11:26:55) 
eksisozluk.com

vodafone beni de sikti. bu manteliteyle zaten 3. büyük operatör olmaya doğru gider vodafone.

avea'ya geçtim. 3gbi nternet, avealarla ve sabit hatlarla sınırsız konuşma, diğer oepratörlerle 600dk konuşma ve her yöne sınırsız sms = 29tl.

üstelik vodafone'Un yaptığı şerefsizlik gibi sadece yeni gelenlere değil herkese.
ben keriz gibi vodafone'da durmam kısaca. vodafone'da durmanın bi manası yok.
  • kamera motor  (20.04.15 11:31:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.