[]

Biri adsl nasıldır ? Ya da diğer adsl sağlayıcıları ? (Hız, teknik destek vs)

ttnet'in 1 mb ve 4 gb kotalı tarifesinin lanet olası kota sorgulama sayfalarına da giremememden ötürü kotayı aştığım için bu ay 15 tl ekstradan para ödeyeceğim.. Cinlerim tepemde.. Demin biri adsl'ye baktımda fiyatlar oldukça uygun.. hatta 2mb kotasız versiyonun fiyatı benim şu an 1 mb ve 4gb kotalı olarak ödediğim para ile eşit durumda.. Neyse burdan sonra madde madde sorulara geçelim

www.biriabonemerkezi.com

1- Acaba bu fiyatlarda benim farketmediğim bir katakulli falan olabilir mi ? hani 1-2 ay gösterilen fiyatı ödeyipte sonra ödeyeceğimiz para 2 kat artar mı ? Aşağıda ufak detaylar verilmiş ama bu detaylarla ödeyeceğimiz para ttnetten fazlaya gelir mi?

2- Biri adsl kullanan biri tanıyor ya da kullanıyorsanız hızı ve teknik desteği konusunda neler söyleyebilirsiniz ? Hani 2mb diye alıpta 0.30-0.40 kblara düşer miyiz ? Açıkçası sözlükte yazan yorumlar kafamı karıştırdı.. Kimi hızda bir sorun yok derken kimi teknik desteğin yetersizliğinden bahsetmiş, net bir sonuca varamadım..

3- Eğer biri adsl'ye geçersem mevcut ttnet aboneliğimi iptal etmem için telekom merkezine falan gitmek zorunda kalır mıyım ?

4- Biri adsl dışında doping adsl, smile adsl falanda var acaba ttnetten çıkıp diğer kuruluşlara geçmeye herşeye rağmen değer mi?

 
1- 24 ay taahüt karşılığında sadece 2 ay o ücretten hizmet alıyorsun kalan 22ayda standart indirimsiz fiyat geçerli. o da ttnet ile aynı. 2 ayda 80lira eksik ödüyorsun (karta göre 3-4 de oluyormuş) fakat 24 aylık taahüt süren dolmadan adsl hizmetini kapatırsan ya da faturanı 1 ay geciktirip kestirirsen o indirimleri faizleri ile geri ödersin.
2- altyapı tüm servis sağlayıcılar için aynıdır. hız ile ilgili bir fark söz konusu olamaz, var diyen yalan söyler. teknik servis konusunu bilmiyorum.
3- kalırsın.
4- bu taahüt meselesi sana uymuyorsa değmez. ben şahsen kimseye hiçbir konuda taahüt vermem prensip olarak o yüzden bana asla uymaz. tercih meselesi.
  • blackdog  (01.09.09 01:26:49) 
tüm sorularına tek bir cevabım var, eğer istanbul dışı bir şehirde iseniz hiç düşünmeden uydunete geçin. yok istanbulda iseniz ya da kablo tv erişimi yok ise binanızda geri kalanların hepsi aynı bokun soyu der babaannem. hepsi aynı alt yapıyı kullanan farklı firmalar.


  • bir zamanlar cocuktum  (01.09.09 01:59:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.