[]

en iyi linux

Merhabalar,
Sorunsuz ve hızlı çalışan en iyi linux hangisidir? Saygılar...



 
(bkz: slackware)


  • zozjotejmnk  (01.09.09 01:00:48) 
Yeni bi kullanıcıysan Pardus tavsiye ediyorum. Türkçe döküman desteğide bir hayli fazla.


  • alkolik imam  (01.09.09 01:22:59) 
yerli malı yurdun malı; pardus kullanınız.


  • bir zamanlar cocuktum  (01.09.09 02:02:13) 
Linux Mint. Pluginler filan herşeyi hazır kurulu bir Ubuntu varyasyonudur, ki Ubuntu zaten yeni kullanıcı dostu bir distrodur. Linux Mint üzmez.


  • urban dandy  (01.09.09 03:26:06) 
kurulumu en kolay ubuntu... ancak kurulduktan sonra bu kolaylık aynı şekilde devam etmiyor. O yüzden Pardus dene derim... olmadı mint'e bakarsın, hatta aynı anda 3-4 tane dağıtım kurabilirsin sonra beğenmediğini silersin.
misal pardus, mint, bulabilirsen moonos(bir ara kayıptı şimdi ne durumda emin değilim) yükle... bir de hız için lxde kullan derim, gayet başarılıdır.

  • late viper  (01.09.09 09:13:51 ~ 09:15:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.