[]

sizce hdp barajı geçebilecek mi?

Özellikle merak ettiğim kısım cb seçimlerinde Demirtaş'a oy atanlar bu seçimlerde HDP'ye atacak mı? %9.7'lik oyu arttırmak zor olmasa gerek ama cb seçimlerinde hdpyi istemeyip sırf Demirtaş için atan çok insan vardı.

Diyelim barajı geçemedi hdp ne yapar? Yani %80 90 oy aldığı il ilçelere rağmen milletvekili çıkaramazsa nolur?


 
Bence asar, asmali. Asamazsa ortaligi yakip yikarlar ve diyarbakir'da kurt meclisi kurarlar.


  • dougsampson  (20.04.15 00:36:43) 
acemi, bu sefer farklı ama geçerse akp sağlam yara alacak oy konusunda.


  • memories  (20.04.15 00:45:23) 
Hayatımda hiç BDP, DTP vd. partilere oy vermedim (CB seçimleri hariç), bu sefer vereceğim. Etrafımda da çokça var böyle insan. Yıllardır aynı tiyatral siyasetten bıktık çünkü. Siyasette yeni bir soluk istiyoruz.


  • garpzede  (20.04.15 00:46:04) 
en az yukarıda hdp aleyhinde rörö yazan arkadaşlar kadar ciddiye alınmaya değer görüşlerimi yazıyım ben de. vala rüyamda gördüm dün, 9.3'te mi 9.7'de mi ne takılı kalıyodu. tersine çıkarmış, hayrolsun.


  • snape i başından beri tanırım  (20.04.15 03:28:23) 
11'i görür hatta.


  • Tyler89  (20.04.15 09:10:37) 
"hdp, akp'den bile daha muhafazakar, mhp'den bile daha ırkçı."
la allah aşkına bu tespitleri bu mukayeseleri yaparken kıyas kriteriniz ne la?
valla meraktan soruyorum, bu hdp beni tam tersi yönde nasıl kekledi onu merak ediyorum.
  • kargn  (20.04.15 09:18:05) 
muhtemelen hayır ki hayırlısı da bu olur. Meclisi bir meşru bir çözüm olarak görmekten vazgeçmeleri, liberal politikaları terk etmeleri ve burjuvazinin tanımladığı alanda değil sokakta, halkın içinde politika üretmeleri, halklar için çok daha olumlu olur. Oligarşinin meclisine girmek halkı satmaktır. Bu durumda zararın neresinden dönülürse kardır, istemeden olsa bile.


  • rygard  (20.04.15 09:51:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.