[]

İtalya da hangi gsm hattı alınır

merhaba, en az bir aylığına italyada olacağım. en son bir hafta kadar kaldığımda vodafone bayağı bir geçirmişti. bu sefer oradan hat almayı düşünüyorum süre uzun oldugu için. türkiyeyi arayacağım genelde internette kullanırım çok yoğun olmasada. ne önerirsiniz hangi gsm hattı ve tarifesi daha uygun ? teşekürler.




 
aklımda gelen tek şirket var oda TİM


  • protrek  (20.04.15 00:20:39) 
ben hep vodafone kullandım. diğer operatörlerin kullanıcıları ile kıyasla daha memnun gördüm hep kendimi...


  • mamma mia gli turchi  (20.04.15 00:41:55) 
TIM'in yurtdışında gelenler için uygun bir tarifesi vardı yazın, internetli neyin. onu kullandım, memnun da kaldım.


  • sanat guresi  (20.04.15 02:14:47) 
wind çok kötü. tim vasat, vodafone gayet iyi. hepsinin hemen hemen aynı kampanyaları var, bir vodafone'a git her tarife hakkında bilgi versinler. yurtdışı aramaları ve internet paketinin dahil olduğu özel bir paket vardı en son şu an hala var mı bilmiyorum ama.


  • gizemlikovboydankacankertenkele  (20.04.15 11:32:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.