[]

batıkent'ten odtü yabancı dillere ulaşım nası olur? [ankara]

iyi akşamlar..

soru başlıkta efendim. daraltırsak biraz, inönü mahallesinden, carrefour'un oralardan ya da metro istasyonundan olabilir? odtüye ulaştıktan sonraki kısımı da açıklarsanız çok sevinirim. tenkyu meri maç.


 
batıkent metrosuna biner kızılayda inersin. güvenparktan ister odtü dolmuşlarına istersen de 198e binersin odtüye gelirsin. hazırlık binaları ilk sağdan ilerleyince hemen karşına çıkıyor. eğer dolmuş hazırlık tarafına dönmezse (ki teknokent diyip 10 kuruş daha fazla verirsen dönüyorlar sanırım) biraz ilerideki durakta indirir seni (iktisat bölümünün orada) oradan da gerisin geri yürüyebilirsin. bu arada sınıfının hazırlıkta olduğuna eminsin değil mi?


  • argent dawn  (31.08.09 23:49:00) 
argent dawn, kızılaydan biliyorum da daha kolay bi yol vardır belki diye sormuştum. batıkentten kızılaya gelmek bi saat zaten ya poff. bu arada dışardan hazırlık kursları için konuşmak için gelicektim yanlış bilmiyorsam yabancı dillerdeymiş. de bu gidişle yol yüzünden vazgeçicem. her gün bu yol gidip gelinmez. =)


  • inkey  (01.09.09 00:02:04) 
ha modern dilleri diyorsan o zaman rektörlüğün önünde ineceksin rektörlüğün arkasında fizik bölümü var ona bitişik de bir bina var fiziğe girerken solunda. onun ikinci katı modern diller oluyor. ha bir de sanırım kardelenden bir minibüse binilip ulusun orada bir yerde inip ulus-odtü arabalarına da biniliyordu ama emin değilim. kız arkadaşımdan ayrılmasaydım sorardım şansına küs=)


  • argent dawn  (01.09.09 00:12:24) 
sağlık olsun napalım, teşekkürler. =)

yine de kızılay aktarması dışında alfernatif bi yol bilen varsa önerilere açığım.
  • inkey  (01.09.09 00:16:13) 
şimdi başka bir arkadaşa daha sordum da 7:30 ve 7:45te de semt servisleri oluyormuş yine metronun oradan direk odtüye gidiyor. sanırım 9 gibi de vardı bir tane. tabi bunlar dönem içi oluyor yarın bulamazsın =)


  • argent dawn  (01.09.09 00:23:47) 
en garanti yol kızılaydır, akköprüde inip ulus dolmuşunu binersiniz ama değmez. okul başlayınca, hazırlıklarla birlikte "semt servisleri" başlar, metrodan kalkar 7.30,7.45, 9.00 normal kartlı otobüstür, aynı şekilde akşam 17.40 da geri döner odtüden. batıkent odtü işkencedir. başka da yolu yoktur lanet 5 sene çektim


  • kanuniye  (01.09.09 00:26:53) 
bu semt servisi olayı iyiymiş. bi gidip konuşayım ozaman gidiş dönüş saatleri uyarsa kurs saatlerine, yine en iyi yol o gibi. ulus zaten saçma olur dediğiniz gibi. batıkentte oturduğuma bi kere daha lanet ettim ya aman.. neyse teşekkür ederim sana da kanuniye.


  • inkey  (01.09.09 00:44:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.