[]

Hızlı Barselona

Üç günde Barselona gezilir mi? Yetişmesi için feragat edebileceğimiz yerler nereler?




 
rahat gezilir. barselona'da turistik lokasyonlar biraz kısıtlı. o yüzden bir problem yaşamazsın.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (19.04.15 19:43:53) 
Rahat gezilir.


  • ruhi mucerret  (19.04.15 19:56:30) 
Gezmesine gezilir sıkıntı olmaz ama tadı damakta kalır ve şehir tekrar tekrar çağırır muhtemelen.


  • waboose  (19.04.15 20:29:20) 
Barselona, "turistik yerleri gezeyim de listeme tik atayım" diye gezilebilecek bir yer değil.
3 gün belli başlı ünlü yerleri görmeye yeter, ama şehrin gerçek tadını almaya yetmez.
waboose'nin dediği gibi, 5 gün gittim. Sonra dayanamadım tekrar gittim.
Hala da gitmek istiyorum.
  • quaker  (19.04.15 22:04:18 ~ 22:04:27) 
city bus mıydı neydi onların adı. onlarla gezebilirsin. istediğin durakta inip gezip sonra duraktan biletini göstererek başka birine binerek devam edebiliyorsun. tüm görülecek yerlere gitmiş olursun böylelikle. benim de zamanım kısıtlı olduğu için çok kalamadım bu otobüslerle gezdim ama hep aklımda kaldı o yüzden, tekrar gitmeyi çok istiyorum bende.


  • şubatsonrası  (19.04.15 22:30:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.