[]

Watsons ve Gratis alışverişleri

Kızlar düzenli olarak watsons ve gratis ten aldığınız ürünler neler?
Saç için: x
Makyaj:x
Cilt bakımı: x
Tırnak:
Bu şekilde sınıflandırıp memnun kaldiklarinizi tavsiye ederseniz süper olur.

 
Tırnak için watsons'dan rimmel london nude tonları ve nail nurse. Gratis'ten de essence top coat. İndirimde buldum mu yolumu değiştiririm gene kaçırmam.

Dudak: blistex med plus veya lip relief.

Cilt için çok bir şey almıyorum, sadece temizleyici jel neutrogena pembe greyfurt. Bir de yaz kış güneş kremi. Garnier'ın yüz için olan 50 ml olanından memnunum.
  • oranjlaturanj  (19.04.15 17:31:04) 
makyaj golden rose un asansorlu goz kalemi var ya da lorealin kohl goz kalemi. cok denedim bu ikisi gibisini bulamadim.

tirnak flormar red velvet ve cherry dessert. kirmizi ve bordoda favori renklerim.

cilt bakimi icin drugstore takilmiyorum. jel tonik ve iyi bu gunes kremim var.

makyajda diadermine cc krem de diyebilirim. o da basarili.
  • shotgunwoman  (19.04.15 18:02:26) 
saç kremlerini sırayla alıp deniyorum. gliss çok iyi. elidor almayın iğrenç kokuyor çok da uğraştırıyor.
burun bantları. watsons'ın kendi çıkardığını çok beğenmedim, beauty formulasınki iyi
ıslak mendil
tırnak için tırnak yememe solüsyonu aldım :D aşırı acı ama güzel parlatıyor meret. yıllar sonra ilk kez el tırnaklarımı kestim bu sayede :P
el kremi, arko nem soft touch hatta tam adını verecek olursam. ama bim'de daha ucuza var :P bir de çok kullanmayın benim elime bişeyler oldu ama sebebi bu krem de olabilir, el romatizmam da olabilir romatolojiye görünmeden bir şey diyemem.
cilt bakım ürünlerini yves rocher indirimde olunca oradan alıyorum
makyaj yapmıyorum.

bir de naçizane tavsiyem, biliyorum kötü ürünler deneyip paranızı boşa harcamak istemiyorsunuz ama her cilt yapısına/saça vs uyan bir şey yok aslında. özellikle şampuan ve saç kremini sürekli değiştirmek lazım. kendiniz tavsiyelerden yola çıkarak deneme yanılma yöntemiyle size uyacak şeyler bulursunuz.
  • mesgul ve huzursuz  (19.04.15 19:42:21 ~ 19:45:06) 
Watsons'tan saç için Liveclean'in argan yağlı şampuan ve saç kremini kullanıyorum.

Makyaj: Maybelline eyeliner. Deborah maskara.

Tırnak: Pastel'in 80 numarası favori rengim. (bordo)

Cilt için kullandığım tek şey de gül suyu.
  • amelie poulain  (19.04.15 19:54:08) 
Teşekkür ederim. @amelie live clean şampuandan memnun musun? Ben bugün aynı serinin renk koruyucu özellikli olanı aldim bakalım deneyeceğim.


  • yesimright  (19.04.15 20:29:19) 
yesimright, sanırım son 1.5 yıldır kullandığım tek seri. Saçlarım boyadan çok yıprandığında kuaförüm sülfatsız şampuan kullan demişti, gayet memnunum. Not: Saçlar kızıl, sık boyanıyor yani ^.^


  • amelie poulain  (19.04.15 22:32:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.