[]

üniversite kayıt dondurmak.

merhaba. nasıl/hangi şartlar aranır kaydı dondurmak için? ne kadar süre ile dondurulabilir kayıt?




 
yok mu hiç bunu yapan ey sözlük?!


  • umutlarivarolankisi  (19.04.15 02:56:12 ~ 02:56:21) 
numaradan fakirlik belgesi almıştım muhtardan, bir de danışmanın kimse o bir sorguya çekiyor; ben bir süre çalışmayı düşünüyorum para biriktiricem falan demiştim. diğer şartlar ölüm kalım hastalık gibi şeyler olabilir herhalde, muhtemelen üniversitenin yönetmeliğinde vardır ayrıntılar, ama mazeretin neyse bir belge sunman gerekiyor, bir de kütüphanedir spor salonudur varsa eğer harçtır falan borçlarını silmeni istiyolar galiba.


  • dafaiss  (19.04.15 03:01:58) 
Fakirlik belgesi +1
Danismani ectim unideki hicbir birim ya d kisi bana bisey sormemisti. yanlis hatirlmiyorsam diekce yazip fakirlik belgesini eklemistim. Sonrada cevap vermelerini bekliyosun. Kutuphane vs gibi yerlerden bi borcun vs olmadigina dair belgeler topluyosun eger kabul ediirse.

  • mahone  (19.04.15 03:37:27) 
teşekkür ederim cevaplarınız için. peki örneğin bu dönem sonunda(1.sınıf 2.dönem) kaydı dondurdum diyelim 1 yıllığına. 1 yıl sonra 2.sınıf 1.dönemden mi başlayacağım?


  • umutlarivarolankisi  (19.04.15 23:19:00 ~ 23:19:37) 
hayır kaldığın yerden devam edeceksin. zaten bildiğim kadarıyla dönem başlarında oluyor kayıt dondurma işleri.


  • Euxinos007  (19.04.15 23:21:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.