[]

Giza piramitlerindeki sır

Kafayı yiycem. www.youtube.com

O suratımsı duvardan sonra ne var, uzaya çıkılan bir çağda bu siktiğimin taşlarının içinde ne var nasıl hala öğrenilemez aklım almıyor?!


 
Hala öğrenilmediği konusunda eminmisin?


  • yapma be  (18.04.15 22:05:25) 
Bu düşüncen, 19.yy'da egemen olmuş batı-merkezli oryantalist bir geleneğin eseri. Çünkü bu düşünüşe göre, tarih ilerledikçe bilgi ve düşünce artar. O sebeple bugün, geride kalmış tüm topluluklardan daha üstünüz ve daha bilgiliyiz gibi bir düşünceye yol açıyor. Kapana kısılınca da(piramitler en önemli örneği) suçu 'uzaylılara' kadar atanları görebiliyoruz.

Videoyu izlemedim, taşlardan kasıt ne ve içindekinin hala öğrenip öğrenilmediğini de bilmiyorum. Sadece, tarihsel olarak daha sonra yaşıyor olmamız onlardan üstün olduğumuz ve her sırlarını çözebileceğimiz anlamına gelmiyor. Bunu hatırlatmak istedim.
  • protector  (18.04.15 22:10:07) 
buyurun bol bol okuyun, bilgilenin
bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler

www.evrimagaci.org
  • mistreated  (18.04.15 22:16:52 ~ 22:17:15) 
o taşların içinde ne olduğunun öğrenilememesinin sırrı, bir kaç ilke. antik kısmını geç herhangi bir kültür ya da tabiat varlığını kafana göre inceleyemiyorsun. bütünlüğünü bozmadan ve hasar vermeden incelemelisin. yoksa taşları söküp söküp içine doğru gitmene engel olan herhangi bir teknoloji yok, rahat rahat yaparsın.

mesele hiç bir hasar vermeden inceleme. devasa taşları da kırmadan bu işi yapmak bir hayli zor. hele sana bir de içeri girmen için kapı verilmemişse robot bile yapsan ancak var olan imkanlar ölçüsünde araştırma yapabilirsin. bu dayılar da robotun geçemiyceği bir kapakla karşılaşabileceklerini ön görememişler. muhtemelen ordan da geçmeyi sağlıycak bir şeyler yapacaklardır. belki o da kendisinin geçemiyceği bir yere varacaktır ya da tüm piramitin içini gezebilecektir. elbet bir yol bulurlar : )
  • kumdan kale  (18.04.15 23:14:04) 
öncelikle yapma be +1

daha sonra bu konu hakkında bende çok meraklıyım. hatta daha önce şu başlığı açmıştım. (git:www.eksiduyuru.com )
  • mayday  (19.04.15 00:42:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.