[]

İstanbul ALMANCA kursu tavsiyesi

Arkadaşlar soru başlıkta aslında,devam ettiğiniz veya daha önce katılıp memmun kaldığınız almanca kursu olduysa istanbulda bir arkadaşım fikrinizi almak ister.




 
goethe instutit beyoğlu, ve marmara üniversitesinin kursları oluyor yazın. marmarada almanca hazırlık okudum goethede ek olarak kursa da gitmiş biri olarak bunların ikisi dışındaki kurslar çöp.


  • masa penisi  (18.04.15 12:46:24) 
Ayrıca dünya dilleri merkezini ve istanbul lisan merkezini duymuş kendisi,bunlar hakkındada bilen varda yorumlarsa makbule geçer.


  • ecos  (18.04.15 12:54:08) 
goethe +1
4 kur goethe'ye gittim.

  • cedex  (18.04.15 15:47:57) 
iki sene önce b1.2 kadar goethe gittim. adamlar kafana kakıyor bilgiyi almanya ya gittiğimde oradaki dil kursunda çok rahat etmiştim hatta şaşırmıştım.


  • fasulyek  (23.04.15 02:30:50) 
Daha öncesinde ingilizce eğitimimi Akademik Batı dillerinde almıştım. 3 dönem almış olduğum eğitimin sonunda B1 seviyesine geldim. İşim dolayısıyla çoğu günler gidemiyordum sağolsunlar açığımı kapatmama yardımcı oldular.Aşçılık bölümü mezunuyum. Ailem Almanya Bochumda restaurant açtılar bende onların yanına çalışmak için gitmem gerekiyor. Akademik batı dillerinin Almanca dili konusunda kurstaki arkadaşlarıma da sordum. öğretmenlerinin bu konuda çok iyi olduklarını söylediler. Derslere başladık. korktuğum gibi geçmedi dersler. Henüz ilk haftam. Hocalar çok ilgili.


  • çağdaşça  (09.10.20 12:14:06) 
2 senedir goethe'ye gidiyorum. goethe iyi ama şu anda online eğitim veriyor. online eğitimini tavsiye etmem. online eğitim haftada 1,5 saat sürüyor, kurun çoğunda kendi başına evde çalışıyorsun. bu nedenle şu anda online diğer eğitimlerden bir farkı yok.


  • stewie  (09.10.20 12:31:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.