[]

insan ilişkileri üzerine basit bir soru

bir insanla randevum vardı ki isteyen de oydu onun çıkarı içindi üstelik c.tesi için akşama doğru mesaj attım bir değişiklik var mı diye ya işte salı olsa olur mu salı kesin olur kusura bakma falan dedi. sorun o değil de ben sormadan o saate kadar söylememesine uyuz oldum. ben de olabilir dedim uygun olmadığım halde o gün ve ben de son anda söylemeyi planlıyorum inat olsun diye. sizce fazla mı büyütüyorum yoksa bu tür ufak şeyler normal insan olmanın gereği midir? çok boş saçma gibi gelebilir ama zaten bana ihtiyacı olan oyken böyle yapmasına uyuz oldum.




 
Geregidir.


  • istege bagli sigortasiz  (18.04.15 02:30:17) 
ufak bir şey değil onun yaptığı bence. ha, son anda daha önemli bir işi çıkmışsa bilemem ama normal şartlarda pek kabul edilebilir bir şey değil.


  • kemence  (18.04.15 02:53:50 ~ 02:54:24) 
Normalde kabul edilebilir bir şey olmasa da karşı tarafı bir dinlemek lazım böyle durumlarda. Planlarını günler günler öncesinden yapan ve bozmamak için çok uğraşan biri olarak bunu yapmışlığım vardır. Bu kişi genel olarak bu tür saygısızlıklar yapan biriyse yap bence. Onun dışında yapma.


  • mornie  (18.04.15 03:00:21) 
Bır sefer, iki sefer olacak şeyler bunlar da; sürekli yapıyorsa "Öeh" dedirtebilir bir noktadan sonra. Bir kere yaptıysa ne olacak.


  • aychovsky  (18.04.15 03:05:17) 
belki sen mesaj atmasan o bişi demicekti buluşacaktınız. o gün tam müsait değildir ama yine de söz verdiği için gelecektir ama sen bi değişiklik var mı diyince demek ki bir değişiklik olabilir daha müsait olduğum şu gün olabilir mi diye bir şansını denemiş.
ben de yapıyorum arada. çok üstüne gitme bence.

  • sta  (18.04.15 03:06:29) 
insan olmanın gereği sorunu konuşarak çözmektir. tepki göstermemişsin, nedenini de sormamışsın belli ki. gelip burada olayı bilmeyen insanlar büyük bir olay dese ne demese ne. uyuz olduğunuz şeyi anında paylaşırsanız ya uyuz olmanıza gerek olmadığını anlayacağınız bir açıklama alırsınız ya da karşı taraf tavrınızı anlar, bir daha yapmaz.


  • parasite  (18.04.15 03:56:11) 
Sali gunu bulusmaniza birkac saat kala sen ara. Kusura bakma isim cikti vs seklinde. En azindan sen aramis olursun. Boyle insanlara uyuz oluyorum. insanlik nedir bilmez capsizlar. :)


  • isott  (18.04.15 04:38:30) 
Bence de aynisini yap. Uyuz oluyorum, sen aramasan soylemeyecek bile.


  • brad pitt  (18.04.15 08:40:12) 
tıpkı senin gibi hisseder ve düşünürdüm. ben de direkt kabalık olarak algılıyorum bu tür hareketleri.


  • köstebek kurabiye  (18.04.15 15:59:36 ~ 16:00:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.