[]

İskinin Kestiği Suyu Açmak İçin Demir Muhafazayı Çözme

Sevgili İSKİ aşağıdaki duyuruyu vana korunaklarınızı nasıl daha iyi hale getireceğinizi bulmanız için yapıyorum, anlatılan kişiler ve olaylar tamamen hayal ürünüdür.

"Bir arkadşımın evindeki suyu kesmişler. Ben de su faturasına kaktı yapamıyorum, onda da bi kaç gün para yok. Ben bu adam kokmasın diye suyunu açayım dedim ama bir de ne göreyim, izmirdeki o plastik korunaklar yerine iski demir bir korunak yapmış. Açmanın imkanı yok gözüküyor. Sonra yaptığım incelemede ince bir demirin kırılarak sistmein çözüleceği sonucuna vardım. Küçük tornavidayı mekanizamanın açık tek yeri olan deliğe soktum çekiçle vurdum, yer çok dar olduğu için kuvvetli vuramadım, kıramadım.

Bu suyu nasıl açacağız, bu lanet şeyi nasıl kaldıracağız. Demir testeresi kullanacağım yoksa?"

 
"Arkadaşımın evindeki demir testeresinin kulpu yok sadece çift ağızlı testere kısmı var. Bez doladım, zar zor uğraşıp bi yer açabildim çünkü yer çok dar ve rahat bir şekilde uğraşamıyorum. Bi de çelik mi yapmışlar nedir? Ama sen değil ben kazanağım İSKİ"

Hikaye devam ediyor.
  • Karluk  (31.08.09 18:11:14) 
iskinin yaptığı o muhafazayı açmayın. mühür kırmak ayrı bir suçtur çünkü.


  • kahvegibi  (31.08.09 18:15:05) 
İSKİ'nin savcılığa suç duyurusunda bulunma hakkı saklıdır. da orasını boşverin bu hikayeyi kahramanlarımızın başarılı olacağı şekilde nasıl sonlandırabiliriz?

(Dışardan bir grup taraftar slogan atıyor)
O vana
açılacak
başka yolu
yok
:-)
  • Karluk  (31.08.09 18:22:07 ~ 18:22:52) 
"Yarın apartmandakiler kusura bakmasın gerçek şiddet uygulayacağım bu preslenmiş demir zımbırtıya, suya hasret geçirdiğin günlere son vereceğim"


  • Karluk  (01.09.09 02:48:04) 
ceza yer arkadaşınız. ödeyin önce ya da arkadaşınız başka yerde banyo yapsın.
he bir de bu arada, sizi duyurdan tanıdığım kadarıyla; her işinizde bi olaylar oluyor sizin.. iki dakka rahat durun mesela :)

  • aithra  (01.09.09 13:22:52) 
Sol orta parmağımı kanattım ama bu zımbırtının da canına okudum. Bazı sucularda bu zımbırtıyı açmak için "iski anahtarı" var, burdakine gittim 25 lira istedi paragöz herif, para kazanmak o kadar kolay mı? Elinizde iski anahtarı yoksa biraz mücadeleyle bunları açabilirsiniz.

Şimdi bi kaç gün sonra bu arakaşın suyunu ödeyeceğiz açmaya geldiklerinde açılmış olduğunu görüp gidecekler. İşi uzatmaz benim memurum, işini bilir. Çünkü bizim kullanacağımız su her türlü geçiyor saatten, kaçak kullanmış olmuyoruz.

Ek: Sayemde bu pis herifin kokma ihtimali kalmadı, zaten İstanbulda arkdaşım yok 40 yılda (esasında senede 2-3 defa) bir görüştükleriminde kokmasına gönlüm razı olmayıp gereğini yaptığım için mutluyum, mesudum, bahtiyarım.
  • Karluk  (01.09.09 15:41:42 ~ 15:46:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.