[]

tlf çalındı

şu durumda ne yapabilirim azönce kardeşimin tlf u çalmışlar ve hattı çıkarmışlar işte
elimde imei numarasından başka hiçbirşey yok kardeşim şuan karakola gidiyor.

akıl verin :(
kızcağız orada yalnız kaldı ya:(

 
çok sağlam tanıdıkların yoksa imei için bi kaç yıl beklemek zorunda kalabilirsiniz.

iphone falansa cihazı bulmak için seçenekler var www.apple.com

android için bu daha önce aktif edilmişse: www.google.com.tr

tabi gidip bulup adamlardan almak da zor olabilir :)
  • aritra  (17.04.15 23:55:09) 
Telefonu uunutabilirsiniz, direkt imei numarası ile çalıntı raporu oluşturup btk'ya bildirin, cihaz mobil iletişime kapatılacaktır.


  • atom karincanin torunu  (18.04.15 00:01:47) 
Atom karınca imei kapatsam da imei kırılıyor o durum yalan :(


  • indescribable  (18.04.15 00:09:56) 
Cihaza göre o olay, günümüzde akkılı telefonların bir çoğu kırılamıyor veya kırılsa dahi çok zor diye biliyorum. Bu arada şu anda bundan farklı olarak yapabileceğiniz bir şey yok sayılır.


  • atom karincanin torunu  (18.04.15 00:45:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.