[]

Excel eğitim videolarıyla öğrenilir mi?

Makro falan gibi ileri düzey mevzulara girmeden excel öğrenmek için internette çok sayıda bulunan eğitim videoları yeterli midir? Kurs şart mıdır?




 
Ne amaçla kullanacağınıza bağlı.

Bir çok temel ihtiyacı karşılayan makroları internette bulabiliyorsunuz. Geri kalan standart excelde neye nereden ulaşacağınızı bilmek. Dolayısıyla eğitimden ziyade; kurcalamak da yeterli olacaktır.

tabi konu ne amaçla kullanacağınıza bağlı.

Eğer farklı kurgularda makrolar yapmanız gerekecekse excel eğitimleri dahi yetersiz kalacaktır.
  • 3 kere 3 etti mi sana 9  (17.04.15 23:55:28) 
belirli şablon ve tablo örnekleriyle sadece hesap kitap yapacaksanız videolar gereksiz. kendiniz uğraşarak da öğrenebilirsiniz formülleri.
ama ileri düzeyde kullanacağım, mevcut formüller yapacağım işe yeterli değil derseniz excel kursuna dahi gitseniz öğrenemezsiniz. bunlar için farklı kodlama dilleri öğrenmek gerekir.

  • uuth  (18.04.15 00:01:57) 
kurs şart değil, ancak ihtiyaç şart. bir gün sabah malum olup ben excel öğreneceğim diye öğrenemezsiniz. örneğin halihazırda işyerinde aktif olarak kullanıyorsunuzdur, o zaman çok yararlı olur. bende de oldu. kendiniz yaparak öğrenirsinize de katılmıyorum. ben ileri düzey excel kullanıcısı biriyim ve videolardan iyi biliyor olmama rağmen çok şey öğrendim. tabi bir de bilmek ve takla attırmak var.


  • desdinova  (18.04.15 00:40:26 ~ 00:41:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.