[]

adak - hayır işleri vs

Selamlar efenim,

bir iş için adak adadım, belli bir sayıda fakir doyurucam diye. şu sıralar direk tanıdıgım yardıma muhtac biri yok, akrabalarıma falan sorusturabilirim ama onlar da ben ara ara boyle yardımlar yaptıgım için hem ne gerek var muhabbeti yapıyorlar, hem de sülaleye reklam ediyorlar ki hiç sevmedigim bişey. ben nasıl ulasabilirim gerçekten ihtiyac sahibi insanlara? dernek vs. guvenmiyorum, bi de direk elden ulastırmak aradaki kayıpları azaltıyor diye dusunuyorum. bir fikriniz var mıdır?


 
Doğrudan kimseyi tanımaya gerek yok . Size yakın mahallelerdeki muhtarlıklara uğrayın .uygun ev yada kişileri gösterirler.
Adağı hafife almaya gelmez , malum.

  • 1adam  (17.04.15 18:18:07) 
Belediye aşevine bağış yapabilirsiniz.


  • afrocubanbebop  (17.04.15 19:10:05) 
Bizim kurumda zaman zaman duyurular oluyor, şu şehirdeki şu birimde çalışan x vefat etmiştir/evi yanmıştır, ailesine yardım için şu banka hesabına bağışlarınız.. tarzı. Daha bugün bi tanesine denk geldim, banka hesabının vakti dolmadiysa, istersen pazartesi paylasabilirim.


  • manuel mandalina  (17.04.15 20:03:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.