[]

PlayStation,XBox,Nintendo hangisi acaba??

Selam ahali 40 yaşından sonra çılgınlaşan eniştemle ilgili bi problemde yardıma ihtiyacım var.Kendisi zamanın ötesinde bi tv alıp salona kurdurtmuş (samsung 7 serisi eşşek gibi bişey) şimdide takmış bir konsol alalım çılgınlar gibi sabahlara kadar oyun oynayalım diye fakat ben hiç anlamam bu işlerden siz bi anlatın da seçip alalım bir tane.İstekleri şöyle parası hiç önemli değil baştan onu söliyim alacagımız makinada çılgınlar gibi uçaklı oyunlar oynuyacakmış süper ötesi bi joystick takılabilmeli öyle ayrıca direksiyon pedal ikilisiyle sabahlara kadar araba yarışıda yapmak istiyo anlıyacagınız hayallerin ötesinde bi oyun odası olucak şimdi 7 yaşında çocuga anlatır gibi bana ne alalım ne takalım anlatırmısnız??




 
ps3 de gran turismo gibi asmıs yardırmıs bir araba yarısı var. kafadan bu bile ps3 alma sebebi. ucaklı oyunlar konusunda bilgim yok. ciddi simulatorler pc de genelde. ona ayrıca bakmak lazım. para muhım degil demıssınız, ps3 un yunları kırılaiblmıs degil. xbox alanlar yuksek ihtimalle korsan oyun oynuyorlar.

grafik ve oyun olarak ps derim ben.
  • bryan fury  (31.08.09 16:40:11) 
para srun değil ise tek seçenek ps3, ancak oyunları 100 tl civarıdır. xbox 360 ise korsan oyunları çalışırabilir yani parasal bazda daha uygun. hımm ps3 alın siz:)


  • bir zamanlar cocuktum  (31.08.09 17:14:45) 
para sorun değilse hem xbox hem de ps3 alın :) her iki ürünün de kendisine göre avantajları, dezavantajları var. bir xbox sahibi olarak ps3'üm de olsun isterdim açıkcası.


  • irenicus  (31.08.09 17:30:48) 
ps3 donanım olarak daha zengin. xboxa kendi markası dışında oyun kolu falan takamıyorsunuz. ps3 alın oyunları 2. el de alabilirsiniz daha uygun fiyatlara..


  • yuto  (31.08.09 18:01:56) 
Kesinlikle xbox360! ama agrilikli olarak kiz oyunlari isteniyosa ps3 erkek oyunlari icin xbox 360. cocuk oyunlari icinse wii..Goruntu kalitesi ve opsiyon acisindan xbox 360 en iyisi.Bende ucu de var o yuzden trust me!


  • cosmicgadin  (31.08.09 19:45:44) 
oyun oynamaya yeni birisi için nintendo wii idealdir. kontrol sistemi öğrenme gerektirmez, doğal vücut hareketlerini kullanır. spor oyunları, yarış oyunları mevcuttur.


  • urban dandy  (01.09.09 03:51:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.