[]

İzmir'de Bekarlığa Veda'ya uygun mekan

Arkadaşlar Merhaba

Mayıs ayında bir pazartesi günü evlenecek olan bir kız arkadaşımıza 25-30 kişilik bir bekarlığa veda eğlencesi planlamayı düşünüyoruz.
Sohbet muhabbet biraz müzik biraz fotoğraflı keyifli zaman geçirmek amacımız.
Uygun bir mekan bulamadık. Tavsiyelerinize ihtiyacımız var.

Teşekkürler şimdiden destekleriniz için.

 
biraz fotoğraflı nedir anlamadım?
yemek olacak mı
içki olcak mı?
ksk tarafı mı alsancak tarafı mı?
  • erty_ksk  (17.04.15 14:32:56) 
@erty_ksk üçkuyular, buca tarafı hariç izmir'de heryer olabilir ksk, alsancak, bornova vs.
yemek olarak da her opsiyona açığız. rakı meze olur, atıştırma tabağı olur.
biraz fotoğraflı kısmına takılmayın lütfen.
rahat keyifli müzik olan bir mekana ihtiyacımız var sadece
  • i like dance and i like romance  (17.04.15 14:35:56) 
basmane'de sayanora var. tam veda partisi yapmalık yer.


  • my name is faith  (17.04.15 15:12:18 ~ 15:12:37) 
Alsancak'ta Kaos'ta üst katta karaoke var. Hatta böyle bir grupla giderseniz üst katı kapatmış gibi olursunuz muhtemelen. Hatta önceden arayıp direk kapatabilirsiniz bile bence üst kat çok büyük değil sonuçta. Atıştırmalık konusunda da fena değiller.


  • reinder  (17.04.15 15:19:54) 
kareoke derseniz alsanca suis ama ben sayanora +1 diyorum


  • tai  (17.04.15 16:03:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.