[]

Yabancı arkadaşlara gece klübü

Haftaya yurtdısından yabancı arkadaslarım geliyor. İstanbulda gece çıkabileceğimiz ama tüm maaşı bırakmayacağımız bir yer tavsiye edebilir misiniz? Rock bar veya 70 ler 90 lar Türkçe pop tarzı bir yer olmasın. Kadıköy nişantaşı beyoğlu veya en uzak bebek olabilir.
Güzel hareketli bir yer olması yeterli biraz dansedip müzik dinlemelik :) teşekkürler



 
eski beyrut olabilir. ritim de baya iyi diyorlar yabancılar için. ama en güzel ortam için kadıköy belfast veya ayı bar. gidin efendi efendi için.


  • sansar  (16.04.15 20:10:40) 
konuklarin 19 yasinda degilse erasmus partisine falan sakın gitme. "yaayyyy erasmustayız o halde neden her yerde hayvanoğluhayvan gibi davranmiyoruzzzzz <3" diyen dingil sürüleriyle dolu


  • littlejack  (16.04.15 20:36:36) 
Pixie pahalı bayağı, konserler 30- 50 eurodan başlıyor.
Peyote var.
Machine club küçük ama severim.
İndigo da pahalı ama iyi.
  • Cursed Chico  (17.04.15 14:10:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.