[]

acil - dideral alkol

Gencler selam tam ucaga binecegim cok tirstigim ve carpinti problemim oldugu icin dideral alacaktim ama oncesinde tiramisu yedim. Yurtdisindayim bunlar ne kadar alkol katmislardir kestiremedim. Alkolle cok kotu etkilestigini duydum ilacin ama bisey olur mu? Ilaci alirsam hemen almak zorundayim:( tiramisuyu da yeni yedim.




 
olmaz


  • fayfim  (16.04.15 19:17:03) 
ya duyuruda bilip bilmeden sağlık konusunda fikir verenler de sıktı gerçekten. neye göre olmaz abicim? tabii ki olur. tiroidlerimdeki problem sebebiyle 6 yıldır düzenli olarak dideral kullanıyorum. alkole falan alınmaz. doktor konrolünde alıyorum. adam kırmızı et yaparken içine koyduğum 2 damla şarabı bile yasaklamıştı. kesinlikle kullanmayın


  • ack3000  (16.04.15 19:46:41) 
adam haklı, dalga geçer gibi cevap verenleri ayıklayın lütfen "olur" veya "olmaz" yazıp gitmek nedir?

bu gibi durumlarda emin olmakta fayda var, bir süre bir şey yememenmi öneririm vücuduna biraz zaman ver halletmesi için, benim tavsiyem 12 saat kadar bir şey yememen, bol bol da su iç.
  • celeron 300a  (16.04.15 19:49:56) 
Arkadaslar sagolun ama icmis bulundum. Umarim sikinti cikarmaz


  • art vandaley  (17.04.15 01:02:10) 
mvp hastasi ve ucus fobisi olan biri olarak duzenli yaptigim eylem. hic sorun yasamadim.

bu arada bildigim kadariyla 'fayfim' hekim.

ona gore olmaz. bana gore de olmaz cunku hic sorun yasamadim, ama bu demek degil ki hic bir ademoglu sorun yasamayacak.
  • kobretti  (17.04.15 09:42:21) 
biraz ayıp olacak ama özel bir alerjin yoksa;

olmaz.
  • kendal  (17.04.15 16:46:05 ~ 16:46:16) 
çok şükür atlattım arkadaşlar, sagolun ilgilendiginiz için.


  • art vandaley  (17.04.15 18:08:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.